13.5 C
București
miercuri, 27 martie 2024
AcasăLifestyleRecuperează-ți camionul pus sub sechestru în Italia

Recuperează-ți camionul pus sub sechestru în Italia

Controalele sunt mult mai riguroase în fiecare an în ceea ce privește transportul în Europa. În cazul în care vă aflați în ipostaza în care vă este sechestrat autovehiculul pe teritoriul Italiei, primul lucru pe care trebuie să îl faceți este să vă păstrați calmul. O astfel de percheziție, în special dacă transportați marfă cu un camion care nu este înmatriculat în țara lor, este o procedură legală, mai des întâlnită și nu aveți cum să o opriți.

 

Ce să faceți în caz de percheziție a camionului

În primul rând, când sunteți oprit trebuie să vă luați toate actele și bunurile necesare, pentru că în eventualul sechestru pus pe camion, nu mai aveți acces la nimic. În al doilea rând, poate fi o experiență înspăimântătoare pentru unii șoferi, neștiind cum să reacționeze corect. În special fiind într-o țară străină, mai ales dacă nu cunoașteți limba, starea de panică se poate instala. Într-un astfel de moment este important să apelați la un avocat care cunoaște atât limba română, cât și cea italiană, precum avocatul Emilia Kruk.

Apelul către avocat trebuie să fie primul pas, pentru că acesta vă cunoaște drepturile pe deplin și se va asigura că nu au loc abuzuri până la sosirea acestuia. Îndrumarea unui specialist în diferite ramuri ale dreptului ca dreptul penal, civil, al muncii și securității sociale, al familiei și altele ramuri de protecție a drepturilor, vă asigură că acesta are experiența necesară pentru a rezolva orice caz.

 

Colaborarea cu un avocat – cum trebuie să decurgă

Relația dintre client și avocat este esențial să fie bazată, din start, pe maximum de încredere reciprocă, transparență și confidențialitate. Dacă clientul nu se lasă în baza profesionalismului avocatului, preferând să facă unele lucruri de capul său, se poate pune în ipostaze care să îi agraveze situația. Emilia Kruk ajută clienții atunci când au loc situații ce implică sechestru autovehicul in Italia, cu dedicare, eficiență și determinarea necesară de a aduce rezultatul benefic pentru client.

Aveți parte de consiliere profesională de la primul apel telefonic, Emilia Kruk îndrumându-vă precis după ce ați comunicat toate informațiile necesare. Puteți depune contestație pentru recuperarea camionului, înaintată către Prefect sau Magistratură. Dar pentru a depune o contestație aveți nevoie de o persoană care cunoaște limba italiană, iar Emilia Kruk vă poate ajuta în acest sens. În unele cazuri, suspendarea deciziei de sechestru poate fi rapid soluționată, iar dacă vreți mai multe informații, găsiți răspunsuri în acest sens pe https://emiliakruk.ro/sechestru-autovehicul-italia/.

 

Plătiți sau nu plătiți amenda?

Un camion sechestrat va fi staționat în parcarea poliției. Însă cheltuielile de staționare tot de transportator sunt plătite, pe lângă plata amenzii și implicit suferă pierderi pentru că marfa nu ajunge la timp la destinație. Emilia Kruk vă va sfătui să achitați doar o parte din amendă, pentru a avea posibilitatea să contestați acțiunea și anularea deciziei poate fi favorabilă.

Dacă plătiți amenda total, practic vă asumați toată vina și nu mai există cale de contestație. Emilia Kruk este avocatul pe care vă puteți baza din primele minute în care sunteți opriți de poliția italiană, așa că nu ezitați să apelați la serviciile sale. Intrați pe site-ul oficial www.emiliakruk.ro pentru a afla mai multe informații.

 

Contact: 0759128250

 

info@emiliakruk.ro

Cele mai citite

Premierul României, mesaj de Ziua Unirii cu Basarabia: “Istoria secolului trecut ne-a croit din nou destine diferite”

Premierul Marcel Ciolacu a transmis un mesaj cu prilejul Zilei Unirii Basarabiei cu România, 27 martie, mesaj în care afirmă că "Istoria secolului trecut...

Mai mulți palestinieni au murit în încercarea de a ajunge la ajutoarele parașutate

Ajutoarele aruncate din avion au căzut în apă. Biroul de presă al guvernului din Gaza, condus de Hamas, susţine că 18 palestinieni au murit...

SUA „vor continua” să parașuteze ajutor umanitar în Gaza

Statele Unite(SUA) "vor continua" să paraşuteze ajutor umanitar în Fâşia Gaza, a afirmat marţi un purtător de cuvânt al Consiliului de Securitate Naţională al...
Ultima oră
Pe aceeași temă