Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Regina Elisabeta a II-a va da startul maratonului de la Londra

Regina Elisabeta a II-a va da startul maratonului de la Londra

Regina Elisabeta a II-a a Angliei va da startul maratonului internaţional de la Londra, ce va avea loc pe 22 aprilie, apăsând pe un buton ce va fi instalat în castelul Windsor, o premieră pentru suverana britanică, a anunţat, vineri, organizatorul competiţiei, citat de AFP.

Iulia Zarnescu 0 comentarii

Un podium va fi instalat în incinta castelului, situat la 40 km de Londra, de unde regina va apăsa butonul la ora 10,00 GMT pentru a da startul competiţiei, se arată într-un comunicat.

"Noi suntem profund onoraţi de faptul că Majestatea sa a acceptat invitaţia de a deschide Maratonul 2018. Cu atât mai mult, cu cât acest lucru se produce la 110 ani după maratonul olimpic din anul 1908, lansat de la castelul Windsor de prinţesa Marie, bunica reginei", a afirmat John Spurling, preşedintele comitetului organizator.

O altă coincidenţă a acestei date o reprezintă startul dat de regină la o zi după cea de-a 92-a sa aniversare: Elisabeta a II-a este născută pe 21 aprilie 1926.

Aproximativ 40.000 de concurenţi se vor alinia startul acestei probe, ce va avea loc pe clasica distanţă de 42,195 km, informează AGERPRES.

Comentarii

loading...