9.2 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăLifestyleRochiile lungi - cum să le porți și accesorizezi corect

Rochiile lungi – cum să le porți și accesorizezi corect

Rochia lungă de seară în care te vei îmbrăca trebuie să o facă pe mireasă să fie mândră că are o domnișoară de onoare atât de superbă, căci ele își doresc că prietenele să fie și ele în centrul atenției. Fiind o extensie a frumuseții lor în cea mai specială zi, o zi în care își dorește să fie înconjurată de prietene care să îi pună și mai tare în evidență rochia aleasă cu atâta grijă, rochiile de ocazie trebuie să fie alese cu la fel de multă grijă, de aceea cele marca Ramona Bădescu sunt ideale pentru momentele unice din viața ta.

 

De ce să optezi pentru o rochie lungă?

 

Rochia lungă, care cade ușor pe formele corpului, este potrivită pentru orice tip de siluetă. Este definiția feminității, este genul de rochie care atunci când o îmbraci te face să te simți că o prințesă care locuiește în cel mai frumos castel. Indiferent că ești o persoana zveltă, sau cu forme mai accentuate, o astfel de rochie reușește cu desăvârșire să mascheze orice imperfecțiune de care tu ești nesigură. Croiala este una deosebită, Ramona Bădescu reușind să facă din aceste rochii adevărate opere de artă, încântând orice privitor. Fiind rochii ce se regăsesc în magazinul online într-o varietate de culori fascinante, puternice, demne de orice femeie căreia îi place să surprindă cu apariția ei, sunt un must-have în garderoba oricui. Rochiile acestea, fără mâneci, pe gât, reușesc să creeze un impact vizual de alungire, făcând chiar și pe cele mai scunde dintre femei să pară că au centimetri în plus. Materialul calitativ din care sunt confecționate, lucios, te vor face să radiezi cu fiecare mișcare pe ringul de dans.

 

Partea de sus a gulerului este sclipitoare, fiind în sine un accesoriu, fără să-ți mai trebuiască altceva decât o pereche de cercei lungi. Când îți faci intrarea într-o astfel de rochie nu numai că îi lași pe toți cu gura căscată când te văd din față, dar și când se uită în urma ta, căci spatele gol al rochiei în antiteza cu partea plină din față, reușește să oprească preț de câteva secunde respirația oricui.

 

Rochiile pe corp tip sirenă – iată de ce ai nevoie de una

 

Aceste rochii lungi, marca Ramona Bădescu, cu siguranță te vor face să arăți senzațional. Îți îmbrățișează corpul evidențiind formele tale, oferindu-ți un efect alungire și senzualitate în același timp. Este genul de rochie pentru care poți opta fiind sigură că vei obține o ținută demnă de covorul roșu. Fiind confecționate din materiale elastice, îți vor oferi toată libertatea de mișcare de care ai nevoie, pentru ca momentele de dans să fie cât mai confortabile. Umerii goi îți permit că tu să accesorizezi această rochie cu un colier statement, care să devină punctul de atracție al privitorilor. Partea de jos a rochiei, ușor evazată, nu numai că aduce un echilibru între umeri și șolduri, făcându-ți formele să fie în armonie, dar îți și va permite că tu să te miști în voie pe tot parcursul serii.

 

Creațiile Ramona Bădescu sunt desăvârșite și speciale, ca fiecare clientă care le va purta în momentele importante ale vieții sale.

Cele mai citite

ONG-urile nu au tratament preferențial, trebuie să raporteze ce fac cu banii ca și societățile comerciale

Organizațiile neguvernamentale (ONG) nu beneficiază de un tratament preferențial ci, dimpotrivă, trebuie să raporteze ce fac cu banii, așa cum sunt obligate și societățile...

Deficitul bugetar al României, conform Eurostat, a fost 6,6 la sută din PIB, avertizează Drulă

Deficitul bugetar real al României în anul 2023 a fost 6,6 la sută din PIB, avertizează deputatul Cătălin Drulă, președintele USR. Liderul USR precizează că...

În timp ce Iohannis se află în Coreea de Sud, Coreea de Nord a simulat un “contraatac nuclear”

Armata din Coreea de Nord a simulat un "contraatac nuclear" împotriva Coreii de Sud, chiar în perioada în care o delegație oficială din România,...
Ultima oră
Pe aceeași temă