15.3 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăLifestyleRomânia nu a participat la deschiderea Eurovision. Delegația noastră a fost trimisă...

România nu a participat la deschiderea Eurovision. Delegația noastră a fost trimisă în carantină

România nu a participat la deschiderea ediției din anul 2021 a concursului Eurovision, întrucât toată delegația României a fost trimisă în carantină.

Ediția din anul 2021 a Eurovision se ține în Olanda, iar România este reprezentată în acest concurs internațional de cântăreața Roxen (21 de ani).

Delegația României a fost obligată să stea în carantină pentru că, în hotelul în care este cazată și delegația României, a fost identificat un caz de Covid. Acest caz nu este al unui român, ci al unui membru din delegația Islandei, care este cazată în același hotel.

“În timpul unui test de rutină, duminică 16 mai, un membru al delegației islandeze a fost testat pozitiv pentru COVID-19. În conformitate cu protocolul strict de sănătate și siguranță, această persoană a intrat acum în izolare”, precizează un anunț postat pe site-ul Eurovision Romania.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Welkins: Excelență în siguranță și inovație pentru clădiri

În lumea modernă, unde siguranța, accesibilitatea și iluminarea sunt priorități esențiale, compania Welkins Fire Protection Solutions SRL se remarcă ca un lider în furnizarea...

Copilul tău și-a pierdut pofta de mâncare? Iată ce trebuie să faci!

Lipsa de apetit la copii reprezintă o problemă comună, care adesea îngrijorează părinții. Este esențială o abordare atentă și informată pentru a identifica cauzele...

Preşedintele CJ Prahova, Iulian Dumitrescu, încă 60 de zile de control judiciar

Procurorii anticorupţie au prelungit cu încă 60 de zile măsura preventivă a controlului judiciar faţă de preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Prahova, Iulian Dumitrescu, au...
Ultima oră
Pe aceeași temă