10 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăLifestyleROMEXPO a organizat CONSTRUCT – AMBIENT EXPO – evenimentul reper pentru sectorul...

ROMEXPO a organizat CONSTRUCT – AMBIENT EXPO – evenimentul reper pentru sectorul construcțiilor

CONSTRUCT – AMBIENT EXPO – Târgul internațional de tehnologii, echipamente, utilaje și materiale pentru construcții, amenajări interioare și exterioare, decorațiuni și piscine –  a avut loc la ROMEXPO, în perioada 14 – 17 martie.

 

Evenimentul a beneficiat de un grad de internaționalizare de 47% și a reunit firme de top din 18 țări: Ungaria, Italia, Republica Moldova, Olanda, Polonia, Portugalia, Bulgaria, Cehia, Germania, Grecia, Austria, România, Rusia, Slovenia, Spania, Turcia, precum și din China, inclusiv Hong Kong.

 

Acestea au prezentat la ROMEXPO soluții inovative pentru domeniul construcțiilor și amenajărilor interioare.

 

În Pavilionul B2 al Centrului Expozițional au fost expuse sisteme pentru construcţii şi amenajări interioare sau exterioare, utilaje industriale şi echipamente de șantier, servicii de proiectare, consultanţă, design, antreprenoriat şi execuţie.

 

În plus, vizitatorii au beneficiat de consultanță în ceea ce privește amenajarea unui spațiu de lucru sau de locuit.

 

Menționăm că în cadrul târgului s-au desfășurat și o serie de activități conexe. Dintre ele amintim Conferința „Construct Ambient”, unde 8 speakeri specializați au prezentat și dezbătut Proiectul Construcției Rezidențiale.

 

CONSTRUCT – AMBIENT EXPO s-a desfășurat în aceeași perioadă cu ROMTHERM, EXPO FLOWERS & GARDEN, MOBILA EXPO, ANTIQUE MARKET I, precum și MODEXPO I. Aceste manifestări au reunit peste 16.000 de vizitatori.

 

 

Pentru informaţii destinate presei:

Oana Netbai – PR Specialist ROMEXPO

mailto: pr@romexpo.ro,

Tel: 0758/ 837 759 sau +40 21 207.70.00/ int. 1221

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cele mai citite

Serviciile germane de informații suspectează Rusia de finanțarea partidelor regionale de extremă dreapta

Agenția germană de informații interne a cerut luni autorităților de la Berlin să îi acorde mai multe puteri pentru a putea monitoriza fluxurile financiare,...

Isărescu: Ne propunem să adâncim şi să extindem colaborarea pe care o avem prin parteneriatul BNR-ASE

Banca Naţională a României îşi propune să adâncească şi să extindă parteneriatul cu Academia de Studii Economice, scopul fiind acela de a construi în...

Rareș Hopincă: Decizia PSD – PNL privind candidaturi separate la Primăria Capitalei este “raţională” şi “matură”

Decizia PSD - PNL privind candidaturi separate la Primăria Capitalei, respectiv Gabriela Firea şi Sebastian Burduja, este "raţională" şi "matură", a declarat, marţi, Rareş...
Ultima oră
Pe aceeași temă