8.7 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăLifestyleRose McGowan, acuzată de posesie de cocaină

Rose McGowan, acuzată de posesie de cocaină

Actriţa, care s-a declarat nevinovată, a subliniat că a fost despărţită mai mult de cinci ore de bagajele sale, moment în care cineva i-ar fi putut plasa intenţionat drogul în valiză. McGowan a invocat chiar represalii pentru că promovează mişcarea #MeToo.

Jose Baez, avocatul lui McGowan, a declarat pentru TMZ că “Rose şi-a menţinut ferm nevinovăţia. Aceste acuzaţii nu ar fi fost niciodată formulate, dacă ea nu ar fi o militantă şi o portavoce a femeilor de pretutindeni. Vă asigur că această punere sub acuzare selectivă va întâmpina o apărare puternică”, a precizat avocatul actriţei.

În timpul unei călătorii în ianuarie 2017, McGowan şi-a uitat bagajele într-un zbor al companiei United Airlines care au ajuns pe aeroportul internaţional Dulles, din Washington. Poliţia a demarat atunci o investigaţie şi i-a comunicat actriţei că trebuie să se prezinte în faţa unui tribunal din comitatul Loudon, din Virginia.

Rose McGowan este una dintre femeile care l-a acuzat pe Harvey Weinstein de viol. Ea susţine că producătorul i-a oferit un milion de dolari pentru tăcerea ei, sumă pe care a refuzat-o cu o zi înainte ca dezvăluirile să apară în New York Times.

În urma acestui scandal, în SUA a fost iniţiată o mişcare online la care participă milioane de femei. Acestea au vorbit pe Facebook şi pe alte reţele sociale despre traumele pe care le-au suferit ca urmare a experienţelor de hărţuire sexuală sau abuz, folosind hashtag-ul “#MeToo”.

Cele mai citite

FOTO. Anca Dumitra, Gianina din “Las Fierbinți”, a făcut marele anunț! Ce se întâmplă cu actrița

Anca Dumitra, cunoscută pentru rolul său ca „Gianina” în popularul serial de la Pro TV "Las Fierbinți", a făcut marele anunț: este însărcinată cu...

Consecințele unui linșaj mediatic

Lapidarea doctorului Cătălin Cârstoiu în piața publică este cea mai clară radiografie a societății românești. Nimeni din breasla medicală nu i-a sărit în apărare,...

Caz controversat în Bulgaria. L-a demis pe ministrul de externe și a preluat el postul

Decizia premierului interimar bulgar, Dimităr Glavcev, de a demite ministrul de externe, Stefan Dimitrov, la doar două săptămâni de la numirea acestuia în post,...
Ultima oră
Pe aceeași temă