21.7 C
București
marți, 16 aprilie 2024
AcasăLifestyleRosie Huntington-Whiteley, apariție nud. Soția lui Jason Statham a incendiat Instagramul

Rosie Huntington-Whiteley, apariție nud. Soția lui Jason Statham a incendiat Instagramul

Rosie Alice Huntington-Whiteley este un fotomodel britanic, actriță, designer și femeie de afaceri. Aceasta a devenit cunoscută de când lucrează la agenția de modă Victoria’s Secret, fiind unul dintre “îngerii” acestui brand, dar și pentru colaborarea sa artistică cu brandul de modă denim-concentrat Paige.

Rosie a acceptat invitația celor de la Elle, fiind vedeta de pe coperta ediției de aprilie. Odată cu acest anunț, frumosul fotomodel a postat și câteva imagini de la ședința foto făcută special pentru revista din Statele Unite.  

Pentru că doar pe Instagram, soția actorului Jason Statham este urmărită de 12 milioane de oameni, nu a durat mult până ca fotografiile cu ea în lenjerie intimă și topless să adune mai bine de 200.000 de mii de aprecieri. 

Nu este însă prima oară când soția actorului pozează așa. Fiind un fotomodel de renume aceasta a avut diverse colaborari în care a fost nevoită să se fotografieze în astfel de ipostaze. 

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

USR cere Parlamentului să trimită Curtea de Conturi la RA-APPS

Liderul deputaților USR, Ionuț Moșteanu, a depus o solicitare către conducerea Camerei Deputaților pentru a trimite Curtea de Conturi la Regia Autonomă Administrația Patrimoniului...

Prețul aurului crește spre 2.400 de dolari/uncie, apropiindu-se de un record istoric

Prețul unciei de aur a crescut până la aproape 2.400 de dolari iar specialiștii estimează că va crește în continuare, putând stabili un nou...

Premierul României se întâlnește cu președintele Congresului Mondial al Ucrainenilor

Premierul României, Marcel Ciolacu, se întâlnește, la București, cu președintele Congresului Mondial al Ucrainenilor, Paul Grod. Întâlnirea va avea loc la Palatul Victoria, în ziua...
Ultima oră
Pe aceeași temă