Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Rusia a deschis proceduri civile împotriva companiilor Facebook şi Twitter

Rusia a deschis proceduri civile împotriva companiilor Facebook şi Twitter

Roskomnadzor, Agenţia Federală pentru Supravegherea Comunicaţiilor din Rusia, a anunţat luni că va deschide proceduri administrative împotriva companiilor Facebook şi Twitter, deoarece nu au explicat cum se vor conforma legislaţiei naţionale, relatează agenţia Interfax.

Rl online 0 comentarii

Roskomnadzor s-a sesizat deoarece companiile nu au oferit explicaţii privind modul în care se vor conforma legislaţiei în vigoare din Rusia, care prevede că toate serverele de stocare a datelor personale ale cetăţenilor ruşi trebuie să fie localizate pe teritoriul Rusiei.

Directorul agenţiei Roskomnadzor, Alexander Zharov, a declarat că cele două companii au la dispoziţie o lună pentru a oferi informaţiile cerute. În caz contrar, se vor lua măsuri legale împotriva lor.

Administraţia de la Moscova a introdus legi dure în ceea ce priveşte internetul. Autorităţile au cerut unor motoare de căutare să elimine unele rezultate ale căutărilor, serviciile de mesagerie au fost nevoite să ofere cheile de decriptare Serviciului de Securitate, iar reţelele de socializare au fost condiţionate să stocheze datele personale ale cetăţenilor doar pe teritoriul Rusiei.

 
 
 
 

Comentarii

loading...