Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: http://orderyoni.com

Foto: http://orderyoni.com

VIDEO S-a lansat berea cu acid lactic și care recomandă anumite poziții sexuale

Un restaurant din Polonia a lansat pe piaţă berea despre care susţine că include, printre ingrediente, acid lactic extras din organele sexuale ale unor fotomodele care prezintă lenjerie intimă, informează Mediafax.

Mihai Diac 0 comentarii

Fiecare sticlă de bere oferită în localul "The Order of Yoni" are o etichetă care poate fi desfăcută. În interior, clientul găseşte imaginea fotomodelului de la care a fost extras acidul lactic, precum şi o recomandare de poziţie sexuală.

Primii clienţi nu sunt, însă, impresionaţi de gustul băuturii inedite. „Oamenii o vor încerca din curiozitate, dar nu cred că va fi o apariţie regulată pe mesele iubitorilor de bere”, a scris un client după ce a încercat băutura.

Industria berii nu duce lipsă de sortimente inedite. Recent a fost realizată prima bere cu canabis în Canada. Băutura este parfumată cu acest drog, iar pentru conceperea sa, canadienii au primit o subvenţie de 300.000 de dolari de la provincia Ontario.

Comentarii

loading...