Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Cosm, primul scaun auto-ajustabil de la Herman Miller, a primit prestigiosul premiu Red Dot Best of the Best pentru Cel mai bun design de obiect, la categoria Scaune de birou

Cosm, primul scaun auto-ajustabil de la Herman Miller, a primit prestigiosul premiu Red Dot Best of the Best pentru Cel mai bun design de obiect, la categoria Scaune de birou

Scaunul Cosm de la Herman Miller a fost premiat pentru inovație și ergonomie

Distincția Red Dot Best of the Best a fost acordată scaunului Cosm pentru inovație și ergonomie, fiind al 11-lea premiu câștigat de acest produs. Vândut în România de Workspace Studio, Cosm a intrat rapid în topul celor mai bine vândute produse ergonomice din anul 2019

COMUNICAT DE PRESA 0 comentarii

Cosm a fost lansat oficial în România de către Workspace Studio, partener unic acreditat Herman Miller, în luna aprilie, la un an de la prezentarea sa oficială la Salonul de Mobilă de la Milano, unul dintre cele mai importante evenimente de profil ale industriei, și a devenit rapid una dintre vedetele soluțiilor ergonomice promovate de Herman Miller.

Astfel, după 10 ani de cercetare, lansarea Cosm a revoluționat piața de profil din întreaga lume. Prin sistemul automat de ajustare și mânerele speciale, introduse în premieră, este preferat pentru spații de co-working, unde punctele de lucru sunt folosite de mai multe persoane. În România, în doar 4 luni de la lansare, 22 de companii au investit deja în scaunul Cosm.

"Sistemul automat de înclinație de la Cosm – Auto-Harmonic Tilt – permite ajustarea în timp real a scaunului, în funcție de mișcările naturale ale corpului. Mecanismul reglează punctul de sprijin astfel încât să răspundă în timp real presiunii corpului, iar acesta să se afle într-un echilibru permanent. Un astfel de scaun este esențial nu doar pentru protecția spatelui, ci și pentru brațe, mânerele fiind special concepute pentru a prelua din tensiunea cauzată de poziția de la birou", a declarat Horațiu Didea, Managing Partner Workspace Studio.

Horaţiu Didea

Creat de trei designeri din Germania – Carola Zwick, Roland Zwick și Burkhard Schmitz, scaunul a devenit astfel punct de referință pentru confort personalizat și ergonomie. Dincolo de acestea, ei au desăvârșit o piesă cu o cromatică spectaculoasă și un design unitar, devenind preferat de specialiști atât pentru birouri, cât și pentru amenajările rezidențiale. 

În plus, distincția Red Dot – Best of the Best Product Design – menționează printre criteriile care au diferențiat Cosm de competitori funcționalitatea, calitatea materialelor, durabilitatea, ergonomia, ușurința utilizării, finisajele, simbolistica sa, dar și aspectul ecologic în producerea fiecărui scaun.

Toate aceste caracteristici au făcut ca scaunul Cosm să ajungă, în nici un an de la lansarea pe piață, în peste 1.700 de companii din 90 de țări din întreaga lume.

Scaunul auto-ajustabil de la Herman Miller a mai primit o serie de premii importante în industrie, printre care se numără: Produsul anului la Mixology (2018), Green Product (2019), Orgatec Innovation Award (2018) și multe altele.

Mai multe detalii despre Cosm găsiți pe: http://www.workspaces.ro/ro/solutii/scaunul-cosm

 

Comentarii

loading...