23.9 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăLifestyleSchimba infatisarea cazii cu o baterie noua!

Schimba infatisarea cazii cu o baterie noua!

Indiferent daca locuiti la casa ori intr-un apartament, cu siguranta simtiti din cand in cand nevoia unei schimbari in locuinta. Fie alegeti decoratiuni noi, ori schimbati culoarea peretilor la cativa ani sau chiar unele piese de mobilier daca s-au stricat sau daca simtiti nevoia altora noi, eventual mai mici pentru a avea mai mult spatiu liber. Orice mica schimbare pe care o veti realiza, o sa va faca sa va simtiti mai bine si o sa va impiedice sa faceti schimbari mai mari, uneori inutile. Data viitoare cand credeti ca ati avea nevoie de o canapea noua de exemplu, cumparati alte decoratiuni pentru sufragerie. Va garantam ca imediat ce le veti aranja, nu o sa mai vreti sa schimbati canapeaua.

Toate camerele pot beneficia de mici schimbari care sa le modifice total aspectul si care sa va dea o stare de bine de fiecare data cand intrati in ele. Totusi, cel mai greu de modificat sunt baile. Aici nu puteti schimba gresia si faianta decat daca sunteti pregatiti din toate punctele de vedere pentru praf, zgomot si asa mai departe. Asa ca alegeti cu grija gresia si faianta de prima data, pentru ca nu ati vrea sa le schimbati la cativa ani. De asemenea, nici obiectele sanitare nu este recomandat sa fie schimbate prea des, pentru ca implica anumite modificari. Bineinteles, daca s-au defectat sau chiar doriti sa le schimbati, puteti face acest lucru apeland la specialisti

Iar printre micile schimbari ce pot fi realizate in baie, fara prea mult deranj, se numara: schimbarea savonierei sau a recipientului pentru sapun lichid, inlocuirea covorasului de baie, daca aveti diferite decoratiuni puteti sa le schimbati sau chiar puteti adauga unele, in cazul in care nu ati decorat baia pana acum.

Daca aveti o cada si considerati ca ar merge o schimbare, va sugeram sa schimbati bateria de cada, doar in cazul in care nu este montata recent. Bateria de cada schimba tot aspectul peretelui pe care este montata, dar si al cazii. Asa ca merita sa incercati o astfel de schimbare. In plus, alegand o baterie de cada moderna, o sa va bucurati de economie de apa si chiar o sa aveti bai mai relaxante. In continuare o sa va prezentam doua baterii pentru cada de la GQS, care ar arata perfect in orice baie si pe care sigur le veti aprecia!

Va doriti o baterie termostatata? Atunci alegeti Ideal Standard CeraTherm 50 Baterie cada si dus termostatata. Este o baterie cu un aspect modern, un buton care permite micsorarea volumului de apa cu 50%, fara a afecta experienta din timpul baii si se monteaza pe perete.

O baterie interesanta este Kludi Pure&Easy Baterie de cada si dus monocomanda, alb. Se remarca prin faptul ca este alba si prin tehnologiile de care dispune, printre care si limitatorul de temperatura si o valva de protectie impotriva refluxului. Si aceasta baterie se monteaza pe perete.

Dupa cum puteti observa, o simpla baterie de cada poate schimba total aspectul cazii, dar si al baii. Asa ca, inainte sa faceti renovari sau sa inlocuiti obiectele sanitare, concentrati-va asupra micilor obiecte care chiar fac diferenta.

 

 

 

Cele mai citite

Atenționare Cod galben de vânt puternic în 15 județe din țară

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o atenţionare Cod galben de vânt puternic valabilă vineri, până la ora 18:00, în 15 judeţe, şi o...

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...

Anunțul zilei în Bundesliga! Xabi Alonso și-a decis viitorul: „Acesta este locul potrivit pentru mine”

Antrenorul spaniol Xabi Alonso a confirmat vineri, într-o conferință de presă, că va continua pe banca formației germane Bayer Leverkusen şi în sezonul viitor,...
Ultima oră
Pe aceeași temă