19.6 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăLifestyle„Școala Planetelor": lecții gratuite de astronomie pentru copii

„Școala Planetelor”: lecții gratuite de astronomie pentru copii

„Școala Planetelor”, așa cum este denumit spectacolul oferit de Centrul Comercial Auchan Titan, este o experiență educațională inedită care presupune lecții interactive de astronomie. Practic, timp de  aproximativ 40 de minute, copiii cu vârste cuprinse între 5 și 14 ani sunt invitați în lumea fascinantă a planetelor.

Într-un planetariu gonflabil, copiii sunt așteptați de către un prezentator care îi conduce într-o călătorie uimitoare prin sistemul solar, descoperă noutăți despre fiecare planetă în parte şi  asistă la simulări de coliziuni între planete. 

Spectacolul este interactiv şi reprezintă o metodă nouă şi modernă de a-i atrage pe copii spre cunoaștere și știință. Proiectul își propune să le stimuleze copiilor bucuria de a învăța, plăcerea de a descoperi și entuziasmul de a înțelege cât mai multe lucruri despre Univers.

Spectacolele se adresează copiilor cu vârsta cuprinsă între 5 – 14 ani și însoțitorilor acestora. Acesta durează 40 de minute și se repetă din oră în oră, în intervalul 10:00-18:00, timp de 4 zile, în perioada  8 – 11 noiembrie 2018.

Intrarea este gratuită şi se face pe bază de programare telefonică prealabilă la tel. 0760.89.68.68, mai ales în cazul grupurilor, sau direct în Centrul Comercial Auchan Titan  (în limita locurilor disponibile).

Mai multe detalii puteți vedea aici.

 

Cele mai citite

Securitatea și sănătatea în muncă – serviciu obligatoriu pentru orice afacere din România

Companiile active cu minim un angajat au obligația de a respecta un protocol foarte strict pentru a asigura întregului personal condiții sigure de muncă....

Șeful armatei estone vrea dublarea bugetului apărării de 3% din PIB

Comandantul armatei estone, generalul Martin Herem, a susţinut joi că ţara sa, ce deja are un buget al apărării de circa 3% din PIB,...

Imagini șocante cu soldații israelieni: se joacă cu lenjeria intimă a femeilor palestiniene

Imaginile prezentate public şochează, pe fondul ofensivei israeliene pe care IDF o poartă din Gaza de câteva luni, ca răspuns la atacurile din 7...
Ultima oră
Pe aceeași temă