Sean "Diddy" Combs, donație consistentă pentru educarea copiilor din Bronx

Sean "Diddy" Combs, donație consistentă pentru educarea copiilor din Bronx

Rapperul american Sean "Diddy" Combs a donat 1 milion de dolari pentru deschiderea unei şcoli în Bronx, New York, dorind să le ofere copiilor din acest cartier o şansă la educaţie şi la un viitor mai bun, potrivit site-ului agenţiei Associated Press.

Rl online 0 comentarii

Reţeaua Capital Preparatory Schools va inaugura noua şcoală în septembrie anul viitor, urmând să primească 160 de elevi. Scopul proiectului este să atragă 650 de elevi din grupa de vârstă 11-12 ani pe parcursul a 11 ani. Noua şcoală va oferi educaţie gratuită pentru copii începând din clasa a 6-a, până în a 12-a.

Diddy este foarte implicat în promovarea proiectelor educaţionale şi a contribuit la deschiderea a două alte şcoli din reţeaua Capital Preparatory, în Harlem, New York, şi Bridgeport, Connecticut.

"Provin din acelaşi mediu în care aceşti copii trăiesc zilnic. Înţeleg importanţa accesului la o educaţie bună şi rolul definitoriu pe care aceasta îl joacă în viitorul unui copil", a spus Diddy.

În 2016, Combs a mai donat 1 milion de dolari Universităţii Howard, care a instituit o bursă cu numele artistului.

Sean Diddy, al cărui nume real este Sean Combs, a devenit un "mogul" al industriei de divertisment din SUA, fiind actor şi rapper, dar şi câştigător a trei premii Grammy. Anul acesta, Combs s-a situat pe locul al doilea în topul Forbes al celor mai bogaţi rapperi, cu un venit net de 825 de milioane de dolari.

Comentarii

loading...