10.8 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăLifestyleSeawolves Bike Fest, cel mai mare festival moto-rock din România, începe în...

Seawolves Bike Fest, cel mai mare festival moto-rock din România, începe în câteva zile

Peste 5000 de participanți sunt așteptati la cea de-a 11-a ediție a festivalului moto din Mamaia, care va avea loc între 8 și 10 iunie.

Seawolves MC România dedică al doilea weekend din iunie bikerilor și iubitorilor de rock la Camping S în Mamaia Nord. Organizatorii spun că au pregătit trei zile la mare cu muzică bună, concursuri, bere rece, grătare încinse, artificii și tradiționala paradă cu sute de motoare puternice.

„Îi invităm alături de noi pe toți cei care iubesc să trăiască liber, fie ei motocicliști, iubitori ai muzicii rock sau pur și simplu curioși. Primii 75 de bikeri care vor veni de la peste 500 de km distanță vor fi premiați de către unul dintre sponsorii noștri cu un schimb de ulei pentru motocicletă”, au precizat aceștia.

Motocicliștii care ajung vineri se vor bucura, începând cu ora 18.00, de concertele trupelor: Ziua Liberă, Jaw Breakers – Tribute Judas Priest, Forevermore – Tribute Whitesnake, Wire – Tribute AC/DC, Rammsturm (Ungaria) – Tribute Rammstein.

Evenimentele de sâmbătă vor fi deschise cu o parada moto de cateva sute de motoare, care ia startul la ora 13.00 si va străbate Mamaia și orașul Constanta. Parada moto va fi urmată de tradiționalele concursuri cu premii.

La asfințit vor cânta trupele: SIAJ (Republica Moldova), Busola (Republica Moldova), Fallen Arise (Grecia), Trooper, Vița de Vie.

Atât vineri cât și sâmbătă târziu în noapte, după show-ul dedicat adulților, vă vor ține treji până dimineață cu muzica lor la focul de tabăra de pe plaja tobarul de la Compact, John Micu împreună cu vestitul folkist constănțean, Silviu Covaci și basistul Virgil Stoica.

Accesul în festival se va face pe bază de brățări, acestea fiind valabile pe toată perioada festivalului și asigură acces în zona de concerte, concursuri și terase.

Cazarea este gratuită la cort, în limita locurilor disponibile. Motoarele vor fi parcate separat de locurile de campare, într-un spațiu special amenajat și supravegheat non-stop (în interiorul campingului).

Bikerul desemnat să prezinte trupele pe scena Seawolves Bike Fest 11 este Cristian Hrubaru.

Cele mai citite

O rețea vietnameză de trafic de migranți, care cerea între 15.000 și 18.000 euro de migrant, a fost destructurată

O operațiune comună la care au participat autoritățile de aplicare a legii din Franța și Regatul Unit, cu sprijinul Europol, a dus la dezmembrarea...

Astăzi începe vacanța de Paște. Când se întorc la școală elevii

Elevii vor intra de vineri în vacanţă, după finalizarea cursurilor, şi se vor întoarce în şcoli miercuri, 8 mai, potrivit calendarului aprobat de Ministerul...

Adrian Oianu, fost consilier local PNL, s-a înscris în PER și face echipă cu Dan Podaru

Fostul consilier local al sectorului 1 din partea PNL Adrian Oianu s-a înscris în Partidul Ecologist Român și va face echipă cu candidatul acestei...
Ultima oră
Pe aceeași temă