16 C
București
marți, 28 septembrie 2021

Serena Williams „joacă” bine pe Instagram

Considerată de mulți cea mai mare jucătoare de tenis din toate timpurile, Serena Williams nu „șomează” nici în perioada de întrerupere a turneelor cauzată de pandemie. Chiar dacă a stat departe de terenul de joc, americanca în vârstă de 38 de ani, care în 2017 a născut o fetiță, a început să fie activă pe Instagram, acolo unde are peste 12 milioane de urmăritori.

Astfel, în perioada carantinei impusă de oficialii din Statele Unite, Serena a încasat aproximativ 120.000 de euro de pe urma contului său de pe celebra rețea de socializare.

Această cifră o plasează pe americancă pe locul 13 în topul sportivilor cu venituri din Instagram, însă la mare distanță de liderul absolul la acest capitol, Cristiano Ronaldo. Superstarul lusitan a câștigat aproape 2 milioane de euro, în perioada martie – mai a anului curent.

Serena Williams este jucătoarea cu cele mai multe titluri de Grand Slam din era Open în proba de simplu, 23, și e a doua din istorie, după Margaret Court, care are 24. Fostul lider mondial a stat pe primul loc al clasamentului WTA timp de 319 săptămâni și e pe locul 3 în istorie din acest punct de vedere, după Steffi Graff și Martina Navratilova.

Ultima oră
Pe aceeași temă