17 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăLifestyleServicii funerare oferite de catre profesionisti

Servicii funerare oferite de catre profesionisti

Se astepta ca ceea ce avea sa se intample era chiar mai rau decat putea intelege ea, insa cu toate astea avea incredere ca va putea gasi firma de pompe funebre care sa o ajute cu tot ceea ce trebuia pentru inmormantarea mamei  ei. Stia ca era mult prea stresata ca sa mai poata gandi intr-un mod cat mai obiectiv si de aceea spera sa gaseasca serviciile funerare perfecte.

 Nu se indoia de faptul ca erau foarte putine firme de incredere cu astfel de servicii funerare, dar nu avea de gand sa renunte la ceea ce isi dorea sa gaseasca. Se gandea ca erau prea multe lucruri de facut intr-un timp mult prea scurt. Si in plus de asta trebuia sa se gandeasca si la urmatoarele chestiuni:

  • Cine va imbalsama persoana decedata?
  • Cine se va ocupa de toate cumparaturile si toate cele necesare pentru inmormantare?
  • Cine se va ocupa de parastas?

Iar lista intrebarilor devenea din ce in ce mai lunga cu cat aceasta se gandea la ceea ce trebuia sa faca. Nu isi dorea sa paraseasca trupul mamei sale, chiar daca stia ca nu mai putea face nimic deosebit pentru ea. Se impacase de ceva vreme cu gandul ca aceasta era randuiala si nu avea cum sa schime acest eveniment. Doar ca isi dorea tot ce este mai bun pentru mama ei, chiar daca in fapt era vorba d o inmormantare.

Era incapabila sa se mai gandeasca la rezolvarea problemei in privinta a ceea ce insemna transportul funerar. Nu isi dorea sa faca greseli, dar stia ca nu va putea avea prea multa incredere in oamenii din jurul ei. Ba mai mult decat atat intuitia ii spunea de fiecare data ca era mult mai benefic daca se indrepta catre o firma de pompe funebre decat sa se ocupe de una singura de toate aceste lucruri.

 Ii era teama ca va gresi, dar era constienta ca daca ajungea la adevaratii specialisti lucrurile erau ca si rezolvate. Pe de alta parte simtea nevoia ca tot ceea ce se intampla sa fie gestionat de ea, sa stie ce se intampla si, de ce nu, sa poata fi de folos in cazul in care ea mai putea face ceva. Isi dorea sa se impace cu idea ca acele servicii funerare pe care urma sa le achizitioneze erau suficiente pentru a avea o inmormantare demna de mama ei.

Cele mai citite

O rețea vietnameză de trafic de migranți, care cerea între 15.000 și 18.000 euro de migrant, a fost destructurată

O operațiune comună la care au participat autoritățile de aplicare a legii din Franța și Regatul Unit, cu sprijinul Europol, a dus la dezmembrarea...

Conducerile școlilor, umplute de activiști de partid, din timp pentru alegeri

Cred că în acest moment a devenit clar pentru toată lumea că Ligia Deca nu este un ministru al Educației, deși ocupă această funcție,...

Universitatea Craiova, primul eșec cu Gâlcă pe bancă! Oltenii au fost surclasați pe teren propriu de CFR Cluj

Universitatea Craiova a pierdut pe teren propriu în fața celor de la CFR Cluj cu scorul de 0-1, în etapa a șasea a play-off-ului...
Ultima oră
Pe aceeași temă