14.6 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăLifestyleSfaturi pentru mire – Costume Bespoke sau Made to Measure?

Sfaturi pentru mire – Costume Bespoke sau Made to Measure?

Procesul de planificare a ținutei vestimentare ar fi bine să înceapă cu cel puțin 2 luni înainte de nuntă, pentru a avea timp de o cercetare personală prin magazinele de fashion din oraș, dar și de discuții cu un consilier de stil, la casele de modă care confecționează costume la comandă. 

Cea mai bună alegere ar fi costumul Bespoke care este realizat la comandă și personalizat pentru acest eveniment. Indiferent de alegerea făcută, întreaga ținută din ziua nunții poate fi o declarație unică și elegantă, nu doar un costum simplu și formal, care arată bine alături de rochia albă a miresei.

Costumul Bespoke asigură un control 100% asupra produsului finit, este unic prin țesătură, detalii, croială, design. El este realizat la cel mai înalt standard de calitate, deci va arăta întotdeauna superb la final. Poate fi creat din materiale de lux, în culori și imprimeuri elegante, care sunt adaptate pentru potrivirea perfectă, astfel încât mirele să fie pe deplin fericit și mulțumit în ziua nunții.

Costumul Made to Measure se bazează pe o croială clasică, asta înseamnă că fiecare model ales este adaptat perfect la conformația clientului, fiind încadrată într-un tipar standard.

Pentru acest an, fără îndoială, cea mai wow tendință este reprezentată de costumul de ceremonie realizat la comandă, care este confecționat manual și este în stil tradițional. Un astfel de costum arată senzațional și va fi în tendințele modei, mulți ani de cum înainte.

În ceea ce privește costumele Ready To Wear, care apar în majoritatea magazinelor din oraș, am putea spune că acestea sunt preferate mai ales pentru prețurile accesibile, calitatea lor însă nu se ridică la standardele înalte, ca în cazul celor confecționate manual de croitori cu experiență vastă în domeniu.

Pentru a arăta cu adevărat impecabil la nunta ta, brandul Filip Cezar te invită să vezi noua sa colecție de costume pentru mire la comandă, care sunt de o calitate excepțională și care respectă ultimele tendințe ale modei. Filip Cezar este un adevărat brand de stil și eleganță, care realizează costume pentru bărbați ce iubesc moda și vor să aibă o ținută cu stil și aspect internațional. Colecția de costume de mire din acest an  cuprinde modele diversificate cu mult gust și rafinament.

La Filip Cezar poți avea parte de un serviciu personalizat, asta include și alegerea unui material dintr-o gamă foarte variată de produse excepționale, de lux. Gama include materiale deosebite, de la producători renumiți, din Italia, Franța, Anglia și Spania. Cea mai bună opțiune ar fi un costum confecționat din 100% lână, mătase, cașmir, sau amestecuri 30-70% lână.

Deși anul pandemiei a zguduit felul bărbaților de a se îmbrăca și practic i-a determinat să caute soluții mai puțin costisitoare, totuși ei aleg costumele de la Filip Cezar, deoarece acest brand are și oferte mai tentante și accesibile oricărui buzunar. Bărbații care vor să arate extraordinar, exact ca oamenii bogați, la nunta lor, au posibilitatea de a opta pentru un costum realizat la comandă, la casa Filip Cezar, de croitori cu peste 30 de ani experiență, care lucrează la standarde ridicate.

Desigur, nu este vorba de a cumpăra un costum standard, ci de a avea un model de lux, realizat la comandă, manual, la un preț accesibil, la care se oferă și accesorii cadou, care pot fi în valoare de 860 de lei.

Colecția de costume a acestui brand impresionează prin modele super elegante, cum ar fi: costum Filip Cezar Double Black, costum Filip Cezar Classic Black. Moderne și pline de rafinament, noile creații și oferte ale acestui brand reflectă frumusețea ținutelor de lux, internaționale. Nuanțele versatile de bleumarin, negru, alb, ivory și gri sunt mereu în trend, însă nu lipsesc din colecție nici modelele mai sofisticate, în tonuri de culori mai stridente sau mai extravagante.

 

 

Cele mai citite

Accident rutier pe DN2-E85, în județul Buzău. Două femei au ajuns la spital

Două femei în vârstă de 32 de ani şi 39 de ani au fost transportate de urgenţă la spital vineri, în urma unui accident...

PAOK-ul lui Răzvan Lucescu, eliminată din Conference League! Echipele calificate în semifinalele competiției

PAOK Salonic, echipă antrenată de românul Răzvan Lucescu, a ratat calificarea în semifinalele Conference League, după ce a fost învinsă de pe teren propriu...

Nicu Ștefănuță a depus plângere la CNCD împotriva preotului Nicolae Tănase, din cauza declarației revoltătoare la adresa femeilor abuzate sexual

Europarlamentarul independent Nicu Ștefănuță, vicepreședinte al Grupului Verzilor din Parlamentul European, a depus o plângere la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD) împotriva preotului...
Ultima oră
Pe aceeași temă