11.7 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăLifestyleShannon nu și-a urmat iubitul în Anglia

Shannon nu și-a urmat iubitul în Anglia

Transferat de la Real Madrid la Everton în urmă cu o lună, Rodriguez este într-o formă de zile mari sub îndrumarea lui Carlo Ancelotti. El a reușit să marcheze trei goluri în primele sale patru meciuri din Premier League, iar echipa sa este pe primul loc în Anglia.

Se pare că fotbalistul a reușit să se concentreze doar pe carieră din cauza faptului că iubita lui a rămas în Spania. Modelul venezuelean în vârstă de 31 de ani Shannon De Lima a ales să se răsfețe sub soarele spaniol. Și, într-adevăr, cine o poate învinui, mai ales că în arhipelagul britanic vremea începe să se răcească serios.

De Lima încearcă să păstreze cât mai mult vara pe contul ei de Instagram, acolo unde cei 2,3 milioane de urmăritori se pot delecta cu fotografii cu modelul în costume de baie.

De Lima și James Rodriguez sunt împreună din 2018 și au un băiețel numit Samuel, adus pe lume prin intermediul unei mame surogat, în octombrie anul trecut.

Shannon a mai fost căsătorită, între 2014 și 2017, cu celebrul artist Marc Anthony. Și James Rodriguez vine după o despărțire recentă, el punând capăt unui mariaj de 8 ani cu Daniela Ospina, sora portarului naționalei Columbiei.

Cele mai citite

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...
Ultima oră
Pe aceeași temă