10.8 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăLifestyleSindicatul actorilor din SUA acuză Academia de film de „tactici de intimidare”

Sindicatul actorilor din SUA acuză Academia de film de „tactici de intimidare”

Sindicatul actorilor americani (Screen Actors Guild, SAG-AFTRA), cea mai mare asociaţie a artiştilor de la Hollywood, a transmis într-un comunicat că mai multe vedete s-au plâns de presiuni din partea Academy of Motion Picture Arts and Sciences, respectiv să nu accepte rolul de prezentatori la alte gale din acest sezon, inclusiv la ceremonia SAG, programată pe 27 ianuarie.

SAG vorbeşte despre “intimidarea” membrilor SAG, aceştia văzându-şi limitate oportunităţile de a fi văzuţi şi de a onora munca artiştilor colegi de-a lungul întregului sezon de premii de la Hollywood.

“Aparenta încercare a Academiei de a-i împiedica pe membrii noştri să joace rolul de prezentatori în propriile gale este îngrozitoare şi inacceptabilă. Cerem Academiei să înceteze această acţiune nepotrivită”, se mai arată în comunicat.

Academia de film americană nu a transmis niciun mesaj în acest sens.

După ce actorul Kevin Hart a renunţat la rolul de gazdă a galei Oscar de anul acesta, Academia nu a anunţat un înlocuitor pentru acesta. Cu mai puţin de şase săptămâni până la gală – care va avea loc pe 24 februarie -, Academia mizează aparent pe prezenţa unor vedete de prim rang ca prezentatori.

Înfiinţat în 1933, Screen Actors Guild (SAG) reprezintă interesele a peste 100.000 de artişti de film şi televiziune americani. Din 1995, SAG organizează anual o ceremonie în cadrul căreia sunt oferite premii, considerate de mult timp un indicator al succesului la gala Oscar.

 

Cele mai citite

Manchester City a făcut scor în restanța cu Brighton. „Cetățenii” s-au apropiat la un punct de primul loc

Manchester City a învins-o cu 4-0 pe Brighton, în deplasare, într-o partidă restantă contând pentru etapa a 29-a din Premier League. Internaţionalul englez Phil Foden...

Președintele clubului Rapid, Daniel Niculae, urmărit penal! Acuzațiile care i se aduc

Preşedintele clubului Rapid, Daniel Niculae, a fost pus sub acuzare de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, pentru că l-a plătit şi ajutat...

Jack Grealish ar putea ajunge alături de Horațiu Moldovan! Atletico a pus ochii pe englez

În vârstă de 28 de ani, Jack Grealish își dorește să părăsească Manchester City la finalul acestui sezon. Cunoscut pentru talentul său în atac,...
Ultima oră
Pe aceeași temă