10 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăLifestyleSir Elton John pregătește un documentar în colaborare cu Netflix

Sir Elton John pregătește un documentar în colaborare cu Netflix

Pelicula va fi realizată alături de colaboratorul artistului, chitaristul Davey Johnstone. Se pare că cei doi lucrează de câțiva ani de zile la acest proiect. 

Se presupune deja că documentarul le va oferi fanilor o perspectivă detaliată a vieții excentricului artist britanic, incluzând multe momente care nu au fost cuprinse în recentul film biografic dedicat acestuia. Pelicula „Rocketman’ (2019). 

Potrivit publicației „The Sun’, documentarul se va numi „The Pillars of Hercules’, fiind inspirat de al doilea prenume al lui Elton John, Hercules. Filmul va conține evenimente care au avut loc în anii ‘70, incluzînd secvențe din culise cu Elton John, dar și cu legendarul John Lennon.  

Chitaristul Davey Johnstone, unul dintre cei mai vechi colaboratori ai lui Elton John, lucrează la acest documentar de ani buni. El a lăsat însă proiectul deoparte un timp, pentru ca acesta să nu se suprapună cu „Rocketman’, iar fanii să nu se simtă copleșiți de subiect și să ocolească filmul. „Mi s-a părut corect să procedez așa, pentru că nu voiam să împiedic proiectul respectiv să-și urmeze traseul’, a declarat el pentru podcastul „Greatest Music of All Time’. 

 

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Românii Investesc Record în Titlurile de Stat: O Premieră în Guvernarea PSD

Sub guvernarea lui Marcel Ciolacu, investițiile fără precedent devin motorul dezvoltării țării, iar economia României se clasează constant printre cele mai dinamice din Uniunea...

Ghidul complet pentru utilizarea responsabilă a camerelor spion

În contextul modern al tehnologiei, camerele spion au devenit un instrument util pentru supravegherea discretă și asigurarea securității personale și a proprietății. Este esențial...

Seturi de mese si scaune pentru dining – cum alegi ceva potrivit pentru sufrageria ta

Seturile de mese și scaune sunt ideale pentru a fi poziționate într-un spațiu mare. Acestea sunt mari ca și volum și este nevoie de...
Ultima oră
Pe aceeași temă