14.6 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăLifestyleȘocant! Vloggerița „Tequila” a fost bătută pe stradă

Șocant! Vloggerița „Tequila” a fost bătută pe stradă

“La data de 26 mai, în jurul orelor 13,52, poliţiştii postului de poliţie Chiajna au fost sesizaţi prin apel 112, cu privire la faptul că o persoană de sex feminin, în timp ce se afla pe o stradă din localitate, pe fondul unui conflict spontan a fost agresată fizic şi verbal de către un bărbat, acesta lovindu-i totodată şi telefonul personal”, informează Biroul de presă al Inspectoratului Poliţiei Judeţene Ilfov.

Poliţiştii din Chiajna s-au deplasat la faţa locului pentru efectuarea de activităţi specifice, după care au preluat persoana vătămată la sediu, unde aceasta a depus o plângere penală.

În cauză, s-a întocmit dosar penal şi se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi distrugere.

Bianca Adam povesteşte, pe canalul său de YouTube, cum s-a produs agresiunea şi urmările pe plan fizic şi, mai ales psihic, pe care le-au avut incidentul petrecut.

Ea menţionează că a fost bătută de un bărbat cu o bucată de fier-beton, conflictul pornind de la locul unde a parcat maşina.

“După ce mi-am primit un fier, (…) de adrenalină alergam, şchiopătam şi nici nu ştiam ce şi unde mă duc, (…) nu am putut să-mi amintesc numărul de la interfon ca să intru în casă”, spune Bianca Adam.

Cele mai citite

Taylor Swift, atac la adresa lui Kim Kardashian? “thanK you aIMee”

Swift, în vârstă de 34 de ani, și-a surprins fanii în primele ore ale zilei de 19 aprilie, după ce a lansat un album...

OFICIAL. Cristian Popescu Piedone, primul candidat înscris în cursa pentru Primăria Capitalei. “Astăzi se închid zvonurile că mă voi retrage”

Cristian Popescu Piedone, președintele Partidului Umanist Social Liberal, este primul candidat înscris oficial în cursa pentru funcția de primar general. Cristian Popescu Piedone și-a depus...

Liniile STB care duc la Arena Națională, modificate cu ocazia partidei FCSB – Rapid

În această sâmbătă, liniile 86, 90 și 143 vor funcționa pe trasee temporar modificate, informează Societatea de Transport București (STB). “Cu ocazia organizării meciului de...
Ultima oră
Pe aceeași temă