21.4 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăLifestyleSora lui Neymar, în ipostaze provocatoare

Sora lui Neymar, în ipostaze provocatoare

Rafaella Santos a făcut anunțul lansării chiar pe Instagram, unde cei 5,5 milioane de urmăritori ai săi au fost de-a dreptul cuceriți de formele braziliencei, puse în valoare de noile costume de baie din colecția „Hipnotic by Rafa”.

Fotomodelul brazilian și-a promovat intens creațiile, pozând provocator pe plajă, în valurile mării, pe un iaht sau pe malul piscinei, dezvăluindu-și corpul lucrat și pielea bronzată.

Blondei îi place să-și bombardeze armata uriașă de urmăritori cu fotografii sexy, deseori distribuind imagini răvășitoare care îi dezvăluie corpul plin de tatuaje. Împreună cu fratele ei celebru, Rafaella și-a tatuat cuvântul „Fratello”, iar Neymar cuvântul „Sorella”, ceea ce înseamnă „Frate”, respectiv „Soră” în italiană, demonstrând relația specială dintre cei doi.

De asemenea, starul lui Paris Saint-Germain are numele ei tatuat pe încheietura mâinii, iar Rafaella are tatuați ochii lui pe brațul drept. Cei doi au chiar și tatuaje identice, o coroană regală pe brațul stâng.

În trecut, Rafaella a avut o relație cu fotbalistul Gabriel Barbosa, internațional brazilian legitimat la Flamengo, poreclit „GabiGol”.

Cele mai citite

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...

România aniversează 20 de ani de apartenență la NATO. Mesajul președintelui Klaus Iohannis

La celebrarea a 20 de ani de la aderarea României la Organizaţia Tratatului Atlanticului de Nord, președintele Klaus Iohannis a declarat că NATO este...

Șobolanii au invadat spațiile verzi din Târgoviște. FOTO

Primăria Municipiului Târgoviște pare că a rămas restantă cu deratizarea în acest an. Șobolanii de mari dimensiuni au fost suprinși de cetățeni ai orașului-reședință a...
Ultima oră
Pe aceeași temă