12.2 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăLifestyleSoțul Serenei Williams: ”A fost la un pas de moarte”

Soțul Serenei Williams: ”A fost la un pas de moarte”

Alexis Ohanian, soţul americancei a dezvăluit că nu a crezut vreodată că tenismena poate avea atâta voinţă și se declară mândru că are o asemenea femeie lângă el.

”Suntem diferiţi în multe feluri, ceea ce e de ajutor, pentru că învăţăm lucruri unul de la celălalt. Există însă un set de valori pe care le împărţim: etica muncii şi competitivitatea”, a declarat Alexis Ohanian, soţul Serenei Williams, într-un interviu pentru ”The Times”.

Co-fondatorul reţelei Reddit spune că ”eu credeam despre mine că sunt cea mai muncitoare persoană de pe planetă, în cea mai epuizantă industrie, dar uitându-mă la soţia mea îmi dau seama că m-am înşelat. Văd la ce presiune este supusă şi se descurcă extraordinar. Ea duce etica muncii la un alt nivel”.

”Ea este în stare să se trezească în zori să se antreneze, sau să lucreze duminica la linia ei de haine. Niciodată nu i-am reproşat, niciodată nu ne-am certat din acestă cauză, pentru că amândoi vrem să fim cei mai buni în ceea ce facem. Să nu uităm că ea a fost la un pas de moarte după ce a născut, iar câteva luni a fost foarte slăbită. Aşa că privind la ce s-a întâmplat cu mai puţin de un an în urmă şi văzând-o acum la ce nivel concurează, e ceva fenomenal”, a mai spus Alexis Ohanian.

Cele mai citite

Ocolul Bucureștiului în 30 de zile

Coaliția PSD-PSD a făcut un ocol de treizeci de zile pentru a ajunge de unde a plecat. “Și mă ocoli...” – vorba bancului. Dar...

Marcel Ciolacu vrea să-i recompenseze pe elevii români care au performat la Concursul Internaţional “National Space Society – NASA Space Settlement Contest”

Premierul Marcel Ciolacu i-a felicitat pe elevii români premiaţi la Concursul Internaţional "National Space Society - NASA Space Settlement Contest", el afirmând că aceştia...

Marcel Ciolacu vrea să găsească o soluție cu ministrul Finanțelor pentru plata pensiilor înainte de Paști

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că, lunea viitoare, va avea o întâlnire cu ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, şi cu alţi miniştri pentru a discuta...
Ultima oră
Pe aceeași temă