Foto: Mihai Diac

Foto: Mihai Diac

Sudul litoralului poate deveni, în cinci ani, Coasta de Azur a României

Sudul litoralului românesc ar putea deveni Coasta de Azur a României, a declarat Anca Nedea Pavel, director executiv al Organizaţiei Patronale Mamaia-Constanţa.

Mihai Diac 0 comentarii

"Eu cred că în 5 ani de zile sudul Litoralului o să fie o destinaţie în care o să ne placă să ne visăm într-o experienţă, o destinaţie pe care o să o căutăm. Pentru că ne place să naştem mituri pentru a ne face rău unii altora - toată lumea spune - sudul va fi, Mamaia o să cadă, nu trebuie să cadă Mamaia ca să crească sudul. Trebuie să înţelegem că pe o salbă de staţiuni extraordinar de frumoasă, a unui litoral foarte vast, putem să fim şi noi o Coastă de Azur a României, în care avem staţiuni unde ne ducem pentru viaţă de noapte, staţiuni unde ne ducem pentru savoare, pentru relaţia cu trecutul, pentru nişte amintiri, staţiuni unde ne ducem pentru că suntem tineri şi sălbatici şi vrem să fim lăsaţi mai liberi", a declarat, marți, Anca Nedea Pavel, director executiv al Organizaţiei Patronale Mamaia-Constanţa.

Ea a mai precizat că vor urma cu siguranță investiții private, întrucât "la ora actuală, sudul litoralului românesc nu mai are proprietăţi în paragină, toate au fost cumpărate".

Comentarii

loading...