Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Cum să faci o supă cremă de mazăre ca la carte

Cum să faci o supă cremă de mazăre ca la carte

Superfresh, supergustoasă, cu conținut scăzut de calorii, supa cremă de mazăre este gata în 15 minute.

Daniela Niculi 0 comentarii

INGREDIENTE:

1 lingură ulei de măsline

1 tijă de apio

1 ceapă albă mică

3 căței de usturoi

1 lingură ghimbir ras

1 l apă

700 g mazăre congelată

1 legătură frunze de mentă

sare

piper

300 ml lapte de migdale (neîndulcit)

Topping: pâine crocantă Finn Crisp, ardei iute, parmezan, creveți, bacon, nuci

Mod de preparare:

Într-o oală potrivită pentru supă am adăugat uleiul de măsline, urmat de ceapa tocată, tija de apio, usturoiul și ghimbirul ras. Am acoperit vasul cu un capac și am lăsat la o temperatură potrivită atât cât s-au înăbușit.

După 3 minute am adăugat apa, iar când aceasta a atins punctul de fierbere am adăugat mazărea congelată și am condimentat cu sare și piper. Am acoperit vasul din nou și am lăsat supa pe foc timp de 15 minute.

La final am adăugat frunzele de mentă și am transferat legumele într-un blender de viteză mare, unde am pulsat până când totul a devenit un amestec fin și cremos. Am completat cu lapte vegetal pentru că așa îmi spunea mie textura, că mai trebuie subțiat. Tu decizi care vrei să fie consistența.   

Daniela Niculi – danielaniculi.ro – Food for your soul

Comentarii

loading...