Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Taylor Swift îi va susţine pe democraţi la alegerile legislative parţiale americane

Taylor Swift îi va susţine pe democraţi la alegerile legislative parţiale americane

Starul pop Taylor Swift a anunţat pe Instagram că la viitoarele alegerile parţiale americane, care vor avea loc în noiembrie, va vota pentru democraţi, potrivit AFP.

Rl online 0 comentarii

Dacă până acum ea s-a arătat "retincentă" la ideea de a împărtăşi opinii de acest fel, cântăreaţa de 28 de ani, interpreta pieselor "bad Blood" sau "Shake it off", şi-a schimbat părerea, scriind un lung mesaj publicat pe reţeaua de socializare, unde este urmărită de 112 milioane de abonaţi. 

Pe 6 noiembrie, "voi vota în Tennessee (...) voi vota pentru Phil Bredesen la Senat şi cu Jim Cooper la Camera reprezentanţilor", candidaţii din partea partidului Democrat, afirmă artista. 

Ea a criticat-o pe Marsha Blackburn, actuala reprezentantă republicană din Tennessee în Camera reprezentanţilor şi candidată la un post în Senat la aceste alegeri. 

"Deşi vreau să continui, aşa cum am făcut-o în trecut, să votez pentru (a aduce) femei la putere, nu pot să o susţin pe Marsha Blackburn. Voturile ei din Congres "mă înspăimântă", a scris Swift. "Ea a votat împotriva egalităţii salariale" dintre bărbaţi şi femei. "Ea a votat împotriva reautorizării "Violence Against Women Act", care vizează protejarea femeilor contra violenţelor conjugale, hărţuirii", şi violului, a protestat Taylor Swift. 

Anul trecut, superstarul a câştigat un proces, la Denver, contra lui David Mueller, un DJ pe care ea l-a acuzat de agresiune sexuală. 

Marsha Blackburn "crede că firmele au dreptul de a refuza să servească cuplurile homosexuale. Ea crede de asemenea că nu ar trebui să aibă dreptul de a se căsători", a continuat artista. "Acestea nu sunt valorile mele (pentru) Tennessee", adaugă cântăreaţa, originară din acest Stat conservator. 

Ea şi-a îndemnat admiratorii să se informeze despre candidaţi. "Votaţi pentru cei care credeţi că vă reprezintă cât mai fidel valorile", a pledat ea. "Poate că mulţi dintre noi nu vom găsi un candidat sau un partid cu care să fim de acord 100%, dar oricum trebuie să votăm", a scris ea în final. 

Născută pe 13 decembrie 1989, Taylor Swift are în palmares zece premii Grammy. În 2016, a ocupat primul loc în topul Forbes al celor mai bine plătite vedete din lume, cu venituri anuale de 170 de milioane de dolari. A debutat cu albumul „Taylor Swift” în 2006 şi a devenit cea mai tânără compozitoare-interpretă a unui single care a ajuns pe primul loc în secţiunea country a topului Billboard. Au urmat alte patru materiale de studio care s-au bucurat de un succes răsunător, în special în Statele Unite, dar şi pe plan mondial, după tranziţia sa din ultimii ani spre stilul pop: ”Fearless” (2008), ”Speak Now” (2010), ”Red” (2012) şi ”1989” (2014). Cântecele sale vorbesc despre propriile experienţe în dragoste, prietenie şi evoluţie personală.

Comentarii

loading...