17.3 C
București
miercuri, 17 aprilie 2024
AcasăLifestyleTe-ai indragostit de lenjeriile de pat cocolino? Cu ajutorul lor obtii patul...

Te-ai indragostit de lenjeriile de pat cocolino? Cu ajutorul lor obtii patul visurilor tale!

Probabil ti s-a intamplat si tie sa intri intr-un showroom elegant si sa vezi patul visurilor tale. Cu o patura foarte pufoasa, perne numeroase si acoperit cu lenjerii de pat cocolino perfect aranjate, mai ca te atrage sa te arunci in el, nu-i asa?

Insa oare acest pat perfect poate fi obtinut numai de profesionistii care se ocupa cu decorul si amenajarea spatiilor interioare sau ai putea si tu sa te bucuri de un astfel de loc de dormit?

Iata cum poti obtine patul mult dorit in cativa pasi usor de urmat!

1. Incepe prin alegerea unor lenjerii de pat cocolino

Poate ca cel mai important element decorativ al oricarui pat este lenjeria aleasa. In primul rand, ar trebui sa te gandesti la tipul de asternuturi pe care ai vrea sa-l folosesti si la modelul care ar complimenta restul dormitorului.

Daca vrei un pat fin, calduros si pufos, cel mai la indemana este sa mergi pe varianta unor lenjerii de pat cocolino. Alege o lenjerie in culori clasice daca nu vrei sa te preocupi si de problema asortarii patului cu restul obiectelor din camera.

In al doilea rand, nu uita sa te asiguri ca asternuturile alese au dimensiunea corecta, astfel incat sa se potriveasca perfect pe patul tau. Intinde bine cearsaful pe suprafata saltelei si fii atent sa fie fixat perfect in colturi, pentru a evita ca acesta sa migreze in timpul noptii.

2. Alege o pilota calduroasa

Cand vine vorba de alegerea pilotei, ai mai multa libertate decat in cazul selectiei unor lenjerii de pat cocolino. De asemenea, important este ca aceasta sa fie cat mai pufoasa si calduroasa, astfel incat sa iti ofere confort termic sporit. Daca te gandesti la dimensiunea pentru care ar trebui sa optezi, poti merge pe doua variante.

Fie alegi sa cumperi o pilota mai mare decat patul, pentru a acoperi si rama acestuia, fie alegi o pilota care sa acopere la fix salteaua. In ceea ce priveste obtinerea aspectului extra-pufos, exista un truc secret: poti folosi chiar si doua pilote pufoase. Astfel, patul tau va arata exact ca locul ideal de odihna pe care il visezi.

3. Fa-l confortabil cu cat mai multe perne

Cand vine vorba de perne, poti incepe sa te distrezi pe cinste, pentru ca nu exista reguli in ceea ce priveste alegerea lor. Foloseste combinatii de perne care au diferite dimensiuni si care sunt realizate cu diferite umpluturi.

Cand ai dubii in ceea ce priveste alegerea pernelor, foloseste perne decorative in culori neutre, daca ai lenjerii de pat cocolino cu imprimeu achizitionate din magazinul online Patul Meu si perne imprimate pe asternuturile in culori puternice.

4. Finiseaza patul cu o patura sau cuvertura

Probabil ai vazut in showroom-uri ca peste asternuturi sunt asezate fie paturi, fie cuverturi, pentru a da o nota inedita design-ului final al patului. Daca si tu iti doresti sa ai un pat desprins din revistele de Home & Deco, mizeaza pe stilul relaxat si confortabil si alege articole care se potrivesc perfect dormitorului tau!

Cele mai citite

Jens Stoltenberg: România are un rol esențial în apărarea flancului estic al NATO

România este esențială pentru apărarea flancului estic al NATO, a spus Jens Stoltenberg, șeful NATO, după discuția avută marți cu președintele Klaus Iohannis, potrivit...

CSM amână soluţionarea cererii de suspendare din funcţie a judecătoarei din dosarul în care este implicat Vlad Pascu

Secţia pentru judecători în materie disciplinară a Consiliului Superior al Magistraturii a amânat, miercuri, pentru data de 24 aprilie, soluţionarea propunerii Inspecţiei Judiciare de...

Ciolacu, declarații cu privire la discuțiile din Qatar

Într-o vizită oficială în Doha, capitala Qatarului, premierul Marcel Ciolacu a purtat miercuri întrevederi semnificative, conturând perspectivele de cooperare și colaborare între România și...
Ultima oră
Pe aceeași temă