23.9 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăLifestyleTeatrul Muzical Ambasadorii anunță un spectacol special pe 1 iunie

Teatrul Muzical Ambasadorii anunță un spectacol special pe 1 iunie

Marți, 1 Iunie, sărbătorim ziua inocenței, ziua în care oricine are voie și nevoie să se simtă copil. Vă așteptăm, așadar, de la ora 18:00, la o nouă reprezentație a musicalului „Păcală și Tândală”, un spectacol ce binedispune, o comedie dinamică, plină de învățături, ai cărei protagoniști sunt cei doi năstrușnici eroi ai snoavelor populare românești, cunoscuți pentru istețimea lor, bine ascunsă sub masca naivității, simplității și umorului. Vom colinda alături de ei frumoasa lume a satului românesc, cu obiceiuri și tradiții, cu personaje pitorești, cu dansuri, cântece, vorbe de duh și întâmplări nemaiauzite.

 

Regia montării îi aparține lui Atila Vizauer, decorul și costumele sunt creația Vioricăi Petrovici, iar coregrafia este semnată de Alis Gheorghe.

 

Membrii grupului vocal “Ludovic Spiess” care dau viață personajelor sunt: Bogdan Șerban (Păcală), Octavian Ene (Tândală), Silviu Alexandru Mihăilă, Andreea Bucur-Blidariu, Sergiu Neamțu și Andrei Ștefan Racu. Solistele Ioana Iordănescu, Jennifer Dumitrașcu, Natalia Dragomir conturează prin vocile lor momente de sensibilitate.

Colorata lume a mediului rural (cu nuntași, negustori, țărani și megieși) este întregită de balerinii TEATRULUI MUZICAL AMBASADORII: Alis Gheorghe, Ana Mihai, Octavian Iuga, Constantin Chița, Silvia Ionașcu, Alexandru Mălăeru, Doru Farmazon, Daniel Goliță, Carmen Mărgărit, Monica Andreea Cosma și Remus Tegzeș.

 

Biletele pot fi achiziționate online, de pe platforma Ticketstore.ro: https://www.ticketstore.ro/ro/eticheta/9/teatrul-muzical-ambasadorii sau de la casieria deschisă în foaierul Sălii Mici a Palatului Național al Copiilor, cu o oră înainte de începerea spectacolului (în limita locurilor disponibile).

 

Pe fondul măsurilor de relaxare anunțate de autoritățile locale, Sala Mică a Palatului Național al Copiilor va funcționa la capacitate de 50%, cu respectarea tuturor normelor de siguranță pentru public. Regăsiți regulile speciale de acces și de conduită în timpul spectacolelor aici: https://teatrulmuzicalambasadorii.ro/reguli-covid.

 

Parteneri media: Agerpres, Mediafax, Radio România Cultural, Ultima Oră, Zile și Nopți, Itsy Bitsy, GOKID, Spotmedia, Revista Femeia, Revista Mami.

 

TEATRUL MUZICAL AMBASADORII este cea mai tânără instituție publică de spectacole și concerte, aflată în subordinea Ministerului Culturii, al treilea ansamblu artistic dedicat copiilor și tinerilor fondat în 2019 de criticul muzical Smaranda Oţeanu-Bunea, după Opera Comică pentru Copii și Teatrul Stela Popescu. TMA își desfășoară activitatea la Palatul Național al Copiilor din București.

Obiectivul său este promovarea valorilor muzicale și coregrafice românești și universale, în țară și în lume. Repertoriul instituției este divers, cuprinzând spectacole de operă, balet, musical și folclor.

 

 

 

Cele mai citite

Înscriere la facultate, înainte de absolvirea Bacalaureatului. Pentru cei care vor o carieră în dezvoltarea de jocuri video

BISM (Bucharest International School of Management) și Amber Studio, în colaborare cu prestigioasa Abertay University din Marea Britanie, pregătesc începând cu luna septembrie lansarea...

1 din 2 elevi, victimă a bullyingului

Un procent covârșitor de elevi - 81% - afirmă că au fost martori ai situațiilor de bullying în școala unde învață, în vreme ce...

Atenționare Cod galben de vânt puternic în 15 județe din țară

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o atenţionare Cod galben de vânt puternic valabilă vineri, până la ora 18:00, în 15 judeţe, şi o...
Ultima oră
Pe aceeași temă