13.2 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăLifestyleTehnicienii de service ai partenerilor Daikin pot participa la competiția Daikin Service...

Tehnicienii de service ai partenerilor Daikin pot participa la competiția Daikin Service Games 2019

Cu o tradiție de 10 ani în grupul Daikin, competiția „Daikin Service Games” este organizată anul acesta, pentru prima dată în istoria companiei, și în Europa Centrală și de Est. Concursul se adresează tehnicienilor și inginerilor de service ai partenerilor Daikin din întreaga Europă, iar finaliștii vor putea participa, alături de tehnicienii finaliști de pe toate continentele, la „Daikin World Wide Service Olympics”, eveniment care va avea loc în Japonia, în noiembrie 2020.

 

„Această competiție reprezintă o provocare pentru angajații partenerilor noștri, dar și un prilej de a-și depăși limitele și de a transforma un concurs într-o adevărată oportunitate de dezvoltare, atât profesională, cât și personală. Suntem convinși că această inițiativă va fi primită cu entuziasm și ne dorim ca tehnicienii români să ajungă cât mai departe în competiție și de ce nu, să reprezinte țara noastră la «Daikin World Wide Service Olympics», în 2020”, a declarat Nicolaie Cozma, Service Manager Daikin România.

„Daikin Service Games 2019” este un eveniment organizat de Daikin Central Europe și se adresează tuturor partenerilor autorizați Daikin, fiecare dintre aceștia având ocazia să își desemneze reprezentanții din echipele de tehnicieni de service. În cadrul competiției, participanții vor răspunde unor provocări unice, câștigând astfel posibilitatea de a-și testa și îmbunătăți cunoștințele teoretice, precum și de a-și dezvolta abilitățile profesionale, cu beneficii multiple pentru activitățile viitoare.

Specialiștii de service ai partenerilor Daikin vor trece în luna martie printr-o etapă de preselecție care constă într-o testare online, iar primii trei participanți cu cele mai bune rezultate din țară vor lua parte, în luna mai, la „Finala DACE Service Games 2019”, de la sediul Daikin Central Europe din Viena. În cadrul acestui eveniment, tehnicienii de service din fiecare regiune se vor întrece în trei probe diferite: o probă scrisă pentru testarea cunoștințelor tehnice, o probă practică care constă într-un test de diagnosticare pe unități cu agent frigorific R-32 și o probă de sudură, în cadrul căreia vor înlocui părți de traseu frigorific prin sudură.

Câștigătorii finalei vor avea șansa de a participa mai departe la “Daikin Europe Service Games”, de la fabrica Daikin din Oostende – Belgia, în luna octombrie 2019, aceasta fiind și ultima etapă dinaintea “Daikin World Wide Service Olympics”, eveniment care va avea loc în Japonia, în noiembrie 2020.

 

 

Despre Daikin

Cu o experiență de peste 90 de ani în proiectarea și fabricarea de tehnologii de încălzire și răcire, Daikin este lider de piață în tehnologia pompelor de căldură, fiind renumit pentru abordarea sa inovatoare în ceea ce privește dezvoltarea de produse, precum și pentru calitatea de neegalat și versatilitatea soluțiilor sale integrate.

 

În Europa, compania are aproximativ 7000 de angajați şi mai multe fabrici de producție cu sediul în Belgia, Cehia, Germania, Italia, Turcia și Marea Britanie. Daikin este pe piața din România din 1994, având în prezent 42 de angajați și o rețea complexă de distribuitori, axați pe soluții comerciale, industriale și rezidențiale.

 

www.daikin.ro

 

Cele mai citite

Orașul Harkov ar fi fost atacat de Rusia cu un nou tip de bombă cu sistem de ghidare

Este posibil ca Rusia să fi utilizat un nou tip de bombă cu sistem de ghidare în atacurile aeriene asupra oraşului Harkov, din nord-estul...

Premierul Ciolacu anunță că programul supermarketurilor NU se modifică în weekend

Supermarketurile nu se închid în weekend și nici nu vor avea program modificat. Premierul Marcel Ciolacu anunță că nu este benefică această măsură. „Vreau să...

România deschide dosare penale pentru spectacolele pirotehnice de pe stadioane; Ungaria se mândrește cu ele. FOTO

În țara noastră, introducerea de articole pirotehnice pe arenele sportive este interzisă, iar președintele FC Rapid București, Daniel Nicolae, și un lider galeriei giuleștene...
Ultima oră
Pe aceeași temă