Credit foto Pexels

Credit foto Pexels

Tendințe. Cum poți aduce natura în casa ta

Panouri moderne din lemn, nuanțe verzi prăfuite, grădini interioare - tendințele de design pentru casă inspirate de natură sunt la modă și în 2021.

Bianca Ion 0 comentarii

Este timpul să aduceți exteriorul în interior atunci când vă actualizați decorul casei. Natura este îndrăzneață și ar trebui să fii și tu.

 

„Mulți dintre noi ne întrebăm cum putem fi mai conectați la lumea naturală”, spune Kathie Chrisicos, de la Chrisicos Interiors, din Boston, „nu doar pentru lunile de primăvară și vară, ci tot timpul anului. Cu câteva modificări simple, interiorul dvs. se poate simți ca fiind în aer liber.

Aduceți atmosfera terasei în interior


Nu vă sugerăm să decorați cu umbrele de soare și hrănitoare pentru păsări. Dar, căutați inspirații în spațiile exterioare.

 

Încorporați spre exemplu piese unice de răchită sau ratan. Aceste elemente nu mai sunt astăzi destinate doar pentru verande sau terase. Acest stil de mobilier adaugă un sentiment de ușurință setărilor formale.

Bonus: Această tendință atrăgătoare de design de casă inspirată de natură este ușor de restilizat. Mobilierul poate fi mutat, atunci când este necesar, fiind totodată extrem de robust. Versatilitatea și durabilitatea sunt câștigătoare.

 

Citiți mai multe pe casamea.ro

Citește totul despre:

Comentarii

loading...