15 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăLifestyleTendințe. Cum poți aduce natura în casa ta

Tendințe. Cum poți aduce natura în casa ta

Este timpul să aduceți exteriorul în interior atunci când vă actualizați decorul casei. Natura este îndrăzneață și ar trebui să fii și tu.

 

„Mulți dintre noi ne întrebăm cum putem fi mai conectați la lumea naturală”, spune Kathie Chrisicos, de la Chrisicos Interiors, din Boston, „nu doar pentru lunile de primăvară și vară, ci tot timpul anului. Cu câteva modificări simple, interiorul dvs. se poate simți ca fiind în aer liber.

Aduceți atmosfera terasei în interior

Nu vă sugerăm să decorați cu umbrele de soare și hrănitoare pentru păsări. Dar, căutați inspirații în spațiile exterioare.

 

Încorporați spre exemplu piese unice de răchită sau ratan. Aceste elemente nu mai sunt astăzi destinate doar pentru verande sau terase. Acest stil de mobilier adaugă un sentiment de ușurință setărilor formale.

Bonus: Această tendință atrăgătoare de design de casă inspirată de natură este ușor de restilizat. Mobilierul poate fi mutat, atunci când este necesar, fiind totodată extrem de robust. Versatilitatea și durabilitatea sunt câștigătoare.

 

Citiți mai multe pe casamea.ro

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Gigantul german BASF are un nou CEO

Markus Kamieth a fost numit preşedinte al Consiliului de Administraţie al conglomeratului german BASF SE, a informat compania prin intermediul unui comunicat transmis către...

Cine nu este eligibil pentru Start-up Nation

Ediția din anul 2024 a programului Start-up Nation aduce modificări semnificative față de edițiile anterioare, inclusiv în ceea ce privește potențialii beneficiari, anunță o...

Premierul Poloniei Donald Tusk are pneumonie. Cum îi va fi afectată agenda politică

Premierul polonez Donald Tusk îşi va restrânge apariţiile publice în următoarele zile după ce a fost diagnosticat cu pneumonie, a anunţat joi biroul său...
Ultima oră
Pe aceeași temă