10.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăLifestyle„The Way Between”, primul lungmetraj artistic regizat de actriţa Kyra Sedgwick

„The Way Between”, primul lungmetraj artistic regizat de actriţa Kyra Sedgwick

Filmul independent este bazat pe scenariul semnat de Jennifer Lee, premiată cu Oscar pentru „Frozen” (2013).

Producţia este finanţată de Tooley Entertainment, iar castingul va fi încheiat curând, potrivit Variety. 

„The Way Between” va fi produs de Tucker Tooley, Lee, Rich Freeman, Colleen Camp, Kane Lee, Hector Solis Flores şi Roberto Jurado Rebora. Greg Renker, Jason Barhydt şi Jose Alberto Lopez vor fi producători executivi.

Filmul este centrat pe povestea unui bărbat a cărui iubită moare într-un accident de maşină. El găseşte o modalitate de a se reconecta cu ea, sfidând realitatea. Refuzul lui de a renunţa la ea îi afectează întreaga viaţă.

„Din momentul în care am citit «The Way Between» am fost captivată de această poveste profund romantică şi universală despre dragoste, sacrificiu, empatie şi găsirea drumului”, a spus Sedgwick.

Tooley a precizat că scenariul este, pentru Lee, unul „foarte personal”, bazat parţial pe experienţe proprii şi că transmite lumii faptul că exsită speranţă.

Sedgwick a debutat ca regizoare cu filmul de televiziune „Story of a Girl” (2017), care a primit o nominalizare la premiile Sindicatului regizorilor americani.

Lee lucrează, în prezent, pentru Walt Disney Animation Studios, unde conduce departamentul de creaţie.

Cele mai citite

UTA lui Mircea Rednic a „topit” Oțelul, la Arad

UTA Arad s-a impus cu scorul de 3-1 în fața formației Oţelul Galaţi, pe teren propriu, în etapa a șasea a play-out-ului Ligii 1. Toate...

Marcel Ciolacu anunță construcția noului stadion Dan Păltinişanu din Timișoara. Ce capacitate va avea

Premierul Marcel Ciolacu anunță, joi, noi investiții în Timiș, respectiv construcția noului stadion Dan Păltinişanu, cu o capacitate de 30 de mii de locuri,...

FINS: numărul tinerilor participanți la IUF, interesați de finanțarea studiilor, a crescut anul acesta cu 30%

FINS a înregistrat anul acesta o creștere de 30% în rândul tinerilor interesați de finanțare pentru studiile în străinătate, în cadrul participării la IUF...
Ultima oră
Pe aceeași temă