12.9 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăLifestyleToamna aceasta, poarta rochii deosebite la evenimentele de seara

Toamna aceasta, poarta rochii deosebite la evenimentele de seara

Definitia unei rochii deosebite difera de la o femeie la alta. Mai ales cand vine vorba despre rochii de seara. Unele doamne si domnisoare isi doresc rochii lungi, pe cand altele se simt cel mai bine cand aleg rochii scurte sau midi (bineinteles in masura in care permite evenimentul). Unele femei vor rochii in culori clasice, care nu se vor demoda niciodata, pe cand altele isi doresc sa iasa in evidenta purtand culori indraznete. Si sa nu uitam si de materiale, pentru ca si aici preferintele sunt impartite.  

Insa, un lucru este cert: toate femeile isi doresc rochii calitative, rochii care sa arate perfect si poate cel mai important, rochii care sa nu coste o avere. Puteti avea toate acestea daca veti alege magazinele online in detrimentul celor fizice. Iar astazi va propunem cateva rochii de seara de la Trendland, de care suntem siguri ca o sa fiti foarte incantate. Cititi in continuare si alegeti-va preferata sau preferatele! 

Albastrul si auriul formeaza o combinatie reusita de culori, care avantajeaza pe oricine. Asa ca prima noastra recomandare de rochii deosebite pentru evenimente de seara este Rochie din voal albastru cu platca din dantela. Are o croiala lejera, astfel incat i se potriveste oricarei siluete, un decolteu rotund discret, este captusita, iar manecile trei sferturi sunt decorate cu volane delicate. Va garantam ca o sa va simtiti foarte bine in aceasta rochie superba! 

Pentru un eveniment de seara, rochiile negre sunt intotdeauna o idee foarte buna. Asa ca indrepati-va atentia spre Rochia neagra din dantela cu dungi verticale. Este deosebita datorita modelului abstract, format din dungi verticale negre, dar si datorita captuselii de un bej satinat. Este o rochie pe care o puteti accesoriza foarte usor si pentru care va garantam ca o sa primiti o multime de complimente. 

In cazul in care preferati rochiile clasice, o sa va placa Rochia mov cu pelerina si strasuri. Croiala ei este lejera, iar materialele folosite la confectionarea ei sunt voalul si o stofa subtire si elastica, de culoare mov. Manecile, baza pelerinei si partea inferioara a rochiei sunt decorate cu strasuri mov superbe, ce formeaza o bordura delicata. Se inchide cu un fermoar lateral, ascuns. 

 

Pentru ca rochiile bleumarin sunt la mare cautare, va mai recomandam una care ne place foarte mult: Rochia bleumarin cu colier auriu. Are o croiala dreapta si este realizata din stofa subtire si elastica de cea mai buna calitate. Manecile trei sferturi sunt accesorizate cu dantela, la fel ca si decolteul discret. In plus, rochia are un pret accesibil si la comandarea ei veti primi un colier auriu superb, care se potriveste de minune rochiei. 

 

 

Si pentru ca toamna este anotimpul ideal sa purtati verde, ultima rochie din aceasta serie de recomandari este Rochia eleganta verde cu drapaj. Este foarte confortabila, fiind confectionata din jerse calitativ, pufos si gros, ideal pentru serile racoroase. Iese in evidenta datorita culorii, dar si a drapajului pe umeri. 

 

In incheiere am vrea sa aflam care este rochia voastra preferata si de ce. 

Cele mai citite

Adrian Oianu, fost consilier local PNL, s-a înscris în PER și face echipă cu Dan Podaru

Fostul consilier local al sectorului 1 din partea PNL Adrian Oianu s-a înscris în Partidul Ecologist Român și va face echipă cu candidatul acestei...

Universitatea Craiova, primul eșec cu Gâlcă pe bancă! Oltenii au fost surclasați pe teren propriu de CFR Cluj

Universitatea Craiova a pierdut pe teren propriu în fața celor de la CFR Cluj cu scorul de 0-1, în etapa a șasea a play-off-ului...

VIDEO. Tensiuni la Paris. Confruntare tensionată între susținătorii Israelului și cei ai Gaza

Tensiunile la cote maxime în fața prestigioasei universități Sciences Po din Paris din cauza războiului din Gaza, în timp ce manifestanți pro-israelieni au venit...
Ultima oră
Pe aceeași temă