18.7 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăLifestyleTom Cruise amână filmările pentru "Top Gun 2"

Tom Cruise amână filmările pentru “Top Gun 2”

Actorul în vârstă de 56 de ani este celebru pentru faptul că insistă să îşi facă singur cascadoriile. Astfel, pentru lungmetrajul “Mission Impossible: Ghost Protocol”, el a escaladat celebra clădire Burj Khalifa din Dubai, iar, pentru “Fallout”, a învăţat să facă o săritură complexă dintr-un avion.

O sursă din echipa de producţie a declarat că Tom Cruise are deja o licenţă de pilot, dar nu acoperă şi avioanele de vânătoare.

Filmările pentru “Top Gun 2” ar putea fi amânate cu mai multe luni.

În 2017, filmările pentru “Mission Impossible 6” au fost suspendate timp de şapte săptămâni, pentru că Tom Cruise şi-a rupt un picior în timp ce făcea o cascadorie.

Lungmetrajul “Top Gun: Maverick”, o producţie Paramount, regizată de Joseph Kosinski, este programat pentru lansare pe 26 iunie 2020.

Cu o poveste situată în zilele noastre şi tehnică militară modernă, noul film prezintă încercarea piloţilor veterani de a demonstra că pot face faţă noilor tehnologii în domeniu, reprezentate de drone.

Legendarul compozitor german Harold Faltermeyer, care a lucrat la memorabila coloană sonoră a peliculei originale, face şi el parte din echipa de producţie.

Producător este Jerry Bruckheimer – care a produs şi filmul original, regizat de Tony Scott, decedat în 2012 -, alături de David Ellison şi Tom Cruise.

Filmul “Top Gun” (1986), cu Tom Cruise, Kelly McGillis, Val Kilmer şi Michael Ironside, a avut încasări de 350 de milioane de dolari la nivel mondial. Filmul prezintă competiţia dintre membrii unei echipe de studenţi a unei şcoli de aviaţie de elită din SUA, dar şi povestea de dragoste dintre unul dintre aceştia şi o profesoară. Piesa “Take My Breath Away” de pe coloana sonoră a fost recompensată cu un premiu Oscar.

În vârstă de 56 de ani, Tom Cruise este unul dintre cei mai cunoscuţi actori de film de la Hollywood. Pe lângă hiturile de box-office, precum cele din seria “Misiune: Imposibilă”, Cruise are în palmares şi filme îndreptate spre cinematograful de artă: “Magnolia” (1999), “Cu ochii larg închişi/ Eyes Wide Shut”, ultimul film al lui Stanley Kubrick (1999), şi “Deschide ochii/ Vanilla Sky” (2001).

Cele mai citite

3 criterii esențiale pentru alegerea unui scaun de masă pentru bebeluși

Alegerea unui scaun de masă pentru bebeluși este o decizie importantă pentru orice părinte, influențând direct siguranța, confortul și buna dezvoltare a copilului în...

Ce priorități va avea Firea ca primar general: școli, transport, termoficare și spitale

Gabriela Firea, cea care este, din nou, candidatul PSD la funcția de primar general al Capitalei, a transmis un mesaj în care anunță ce...

Rețetă de Conopidă la Cuptor

Ingrediente o conopidă mare (aproximatic 2 kg) 400 g de smântână cu 12% grăsime 230 g cașcaval 2 ouă o bucată mică de unt necesară pentru a unge vasul pentru cuptor o...
Ultima oră
Pe aceeași temă