21.4 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăLifestyleTom Cruise, „prea scund” pentru rolul Jack Reacher

Tom Cruise, „prea scund” pentru rolul Jack Reacher

În cărţile lui Child, Reacher este descris având înălţimea de 1,95 m, cu palme de dimensiunea unor farfurii. Cruise are înălţimea de 1,70 m.

„Cruise, cu tot talentul lui, nu are acest fizic”, a spus Child la BBC Radio Manchester.

Autorul a precizat că săptămâna trecută a fost semnat un acord pentru a fi realizat un show pentru o platformă de streaming.

Cititorii lui au obiectat cu privire la alegerea lui Cruise, considerată nepotrivită pentru rolul fostului militar american, încă din 2011, când a fost anunţat că el va interpreta.

„Chiar mi-a plăcut să lucrez cu Cruise. Este un tip foarte drăguţ. Ne-am distrat. Dar cititorii au dreptate. Dimensiunea lui Reacher este foarte, foarte importantă şi este o componentă impotantă a ceea ce este el”, a spus Child. „Ideea este că atunci când Reacher intră într-o cameră, toată lumea este puţin agitată în primă fază. Am decis că nu vor mai fi filme cu Tom Cruise. În schimb vom duce personajul la Netflix sau ceva de genul. O versiune pentru televiziune, cu un nou actor”.

El a făcut apel la cititorii „care au fost supăraţi legat de Tom Cruise” să îl ajute să găsească actorul potrivit pentru serial.

Primul film cu Jack Reacher, regizat şi adaptat de Christopher McQuarrie, a fost lansat în 2012. Cruise a primit critici bune şi filmul a generat încasări de 218 milioane de dolari.

În 2016, a fost lansată continuarea, „Jack Reacher: Never Go Back”, care a generat încasări de 162 de milioane de dolari, iar criticii au avut păreri împărţite.

Cele mai citite

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...

1 din 2 elevi, victimă a bullyingului

Un procent covârșitor de elevi - 81% - afirmă că au fost martori ai situațiilor de bullying în școala unde învață, în vreme ce...

Declarațiile lui Cristiano Bergodi, înainte de Universitatea Craiova – Rapid

Cristiano Bergodi, antrenorul Rapidului, spune că formaţia sa trebuie să joace cu încredere şi curaj pentru a câştiga toate cele trei puncte în meciul...
Ultima oră
Pe aceeași temă