16.6 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăLifestyleTop 3 cărți spirituale pe care să le citești în 2021

Top 3 cărți spirituale pe care să le citești în 2021

Într-o societate tot mai avidă de cunoaștere, căutarea de sine a luat forme diferite și neașteptate. Subiecte de tipul cum să ai succes în afaceri, cum să-ți investești inteligent banii, cum să te îmbraci pentru a avea succes și cum să comunici eficient cu clienții și partenerii tăi de business s-au transformat în bestseller-uri îndrăgite peste tot în lume.

 

Din fericire, și cărțile de spiritualitate au început să devină din ce în ce mai populare, tot mai multe persoane căutând titluri pe care să le lectureze. Te invităm să descoperi un top cu 3 cărți spirituale pe care te sfătuim să le citești cu răbdare, atenție și în liniște.

 

1. Isus al meu (de Gabriel Liiceanu)

Isus al meu este o carte scandaloasă pentru cititorul evlavios și pe care habotnicii trebuie s-o evite cu orice preț. Nici ateii nu vor fi satisfăcuți, iar cei instalați în certitudini vor fi, fără doar și poate, cuprinși de îndoieli. Este o carte care în alt secol ar fi fost interzisă. Însă cei ce trăiesc nedumeririle și paradoxurile propriei credințe, cei însetați de cunoaștere, cei care vânează răspunsuri, dar și scepticii se vor regăsi în întrebările puse de-a lungul acestei lucrări.

Pe coperta cărții este ilustrată o barcă cu pânze, din secolul al VI-lea, un detaliu fascinant dintr-un mozaic ce a fost descoperit în ruinele unei biserici bizantine dintr-un fost oraș al Libiei.

 

2. Din tainele vieții și ale universului (de Prof. Scarlat Demetrescu)

Prin redactarea acestei lucrări, autorul a vrut să vină în ajutorul celor cu o sete nepotolită de a cunoaște marile mistere care-l înconjoară. După primele câteva pagini, cititorii se vor opri pentru câteva secunde și se vor întreba, în mod firesc, de unde știe scriitorul de misterele universului. Însă parcurgând textul în continuare, cititorii își vor da seama că este vorba despre rezultatul comunicărilor entităților spirituale superioare, ce au dezvăluit adevărul unor frați iubiți de pe pământ.

Pe lângă comunicările respective, în prima carte a lucrării, autorului a adăugat cunoștințe ezoterice publicate până în prezent, iar în al doilea volum, doar Cerul vorbește, prin intermediul trimișilor săi. Prin urmare, cartea este un cumul de cunoștințe adunate de la mai mult scriitori, din comunicările primite din partea Luminilor Cerești și din relatările marilor lucizi spirituali.

 

3. Îngerii (de Peter Stanford)

Această carte este un studiu provocator și profund asupra prezențelor diafane din viața noastră, a tuturor. Lucrarea tratează semnificația și istoria prezenței îngerilor dintr-o perspectiva fascinantă și complexă, la care se adaugă detalii uitate ori pierdute de-a lungul timpului.

Cele mai citite

Un film românesc și unul România – Republica Moldova participă la festivalul de film de la Moscova, în ciuda sancțiunilor asupra Rusiei. Regizorul român...

Un film realizat în România, intitulat "21 de rubini", a fost prezentat în cadrul festivalului de film de la Moscova (19 - 26 aprilie...

Sepsi-FCSB 2-2 și titlul se amână în SuperLiga I

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a terminat la egalitate cu FCSB, 2-2 (1-2), miercuri seara, pe teren propriu, într-o partidă din etapa a şasea a...

Cum să-ți protejezi locuința de vremea rea

Indiferent dacă ești acasă sau nu, locuința ta este mereu expusă la riscuri generate de vremea rea, cum ar fi furtuni, inundații sau căderi...
Ultima oră
Pe aceeași temă