10.6 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăLifestyleTop 3 inele de argint in tendinte pentru acesta vara

Top 3 inele de argint in tendinte pentru acesta vara

Indiferent de stil si de tinuta abordata, accesoriile din gama inele argint sunt un must in acest sezon. Cu design-uri diverse, adaptate trend-urilor actuale, acestea ofera o nota stilistica chiar si celui mai simplu look.

Un inel de argint este un marcator al stilului, fiind o modalitate de exprimare a emotiilor si a sentimentelor. Desigur, acesta trebuie sa completeze fiecare stil in parte si sa fie integrat corect in tot ansamblul. Un inel argint poate fi combinat cu mai multe inele de acest tip, in aceasta vara fiind la moda purtarea mai multor inele la aceeasi mana si pe acelasi deget. De asemenea, in acest sezon alaturarea de culori este complet permisa, de aceea un inel argintiu poate fi purtat cu un inel auriu in acelasi timp.

Realizate din argint 925, inelele sunt deosebite atat prin modul in care prind forma, cat si prin pietrele semipretioase unice ca textura si culoare. Pentru a fi la moda in vara acesta am relizat un top cu inele ce nu trebuie sa lipsesca din orice look.

1. Inele de argint subtiri

Pentru a fi mai usor de purtat mai multe inele pe acelasi deget si pentru a nu arata foarte incarcat, este recomandat ca acestea sa fie subtiri. Inelele subtiri vor da o nota de finete si vor fi mai usor de asortat.

 

2. Inele de argint inspirate de natura

Elementele naturii sunt in tendinte acum, indiferent de accesoriile pe care sunt aplicate. Fie ca vorbim de flori, fluturi sau alte elemente ale naturii, inele de acest tip sunt un must.

 

 

3.  Inele de argint colorate

Vara este anotimpul in care ne putem juca cu toate culorile. Inele din argint decorate cu elemente colorate pot da viata oriecarei tinute.

Tendintele din acesta vara sunt foarte permisive si lejere, lasand loc mixurilor indraznete de inele, dar si de alte accesorii.

Cele mai citite

Ciolacu, despre o eventuală înlocuire a candidatului Cîrstoiu cu Negoiță. Ce a stabilit cu Ciucă

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat...

Lion Capital și Bursa Română de Mărfuri inventează motive pentru a nu plăti dividende. Acționarii societăților controlate de Bogdan Drăgoi și Gabriel Purice, nemulțumiți

Numeroși acționari ai Lion Capital, fosta SIF Banat-Crișana, sunt nemulțumiți că societatea condusă de fostul ministru de finanțe Bogdan Drăgoi nu plătește dividende. O...

Ce trebuie să ai în vedere atunci când dorești să achiziționezi o barcă?

De la mic la mare, cu toții simțim o atracție deosebită pentru întinderile de apă. Când eram mici, mergeam la râu sau mare și...
Ultima oră
Pe aceeași temă