10.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăLifestyleTop 5 buchete de mireasa in care rozul predomina

Top 5 buchete de mireasa in care rozul predomina

Organizarea unei nunti este o activitate personala, o activitate in care ambii parteneri ar trebui sa se implice activ, astfel incat totul sa iasa perfect si exact pe placul lor. Insa, pregatirile pentru nunta nu sunt deloc usoare, mai ales cand sunt atatea lucruri de pus la punct si detalii de stabilit. Aproape toti viitorii miri cred ca dupa ce au ales locatia pentru petrecere si biserica, totul va fi mult mai usor, insa greul abia incepe. Cele mai mici pregatiri sunt si cele care sunt cele care ,,dau dureri de cap”. Ganditi-va numai la alegerea verighetelor, a rochiei de mireasa, a costumului pentru mire, a butonilor pentru costumul mirelui, a marturiilor, invitatiilor de nunta… Si asta nu este tot!

Si mai este un aspect pe care mirii trebuie sa il ia in considerare: alegerea celor mai frumoase flori si aranjamente florale. Florile nu trebuie sa lipseasca de la nunta, de aceea este bine sa va asigurati ca le veti achizitiona de la o florarie de incredere, care sa va asigure si livrarea si de asemenea, produsele oferite sa fie de calitate. Ar fi bine sa va indreptati spre o florarie online, pentru ca gama de produse oferite este mai bogata decat in cazul unei florarii clasice.

Iar daca tot am spus despre flori pentru nunta, probabil credeati ca am uitat cele mai importante flori: buchetul de mireasa. Nu, nu am uitat de acesta si in continuare o sa va prezentam 5 buchete de mireasa speciale, in care culoarea roz predomina. Asa ca daca va doriti un buchet care sa va inveseleasca tinuta din ziua nuntii si sa va aduca buna dispozitie, va sugeram sa alegeti unul dintre cele pe care le vom prezenta in continuare!

Prima recomandare este un Buchet De Mireasa “Fancy Candor”, compus din bujori roz, hortensie, ranunculus grena, trandafiri roz deschis, minirosa peach, Dusty Miller. Este un buchet special, un buchet care impresioneaza prin eleganta si prin delicatete. Buchetul este decorat cu un material textil roz, superb.

Cui nu ii plac bujorii? Sunt unele dintre cele mai frumoase flori si din pacate nu sunt disponibile tot timpul anului, asa ca profitati de fiecare data cand ii intalniti. Recomandarea noastra este un Buchet Mireasa Bujori Roz, un buchet demn de o printesa si care se poate asemana cu un norisor roz, atat este de delicat. Buchetul este decorat cu un material satinat roz.

Daca va plac trandafirii, atunci sigur o sa vi se potriveasca un Buchet Mireasa Trandafiri Lila Si Astrantia. Farmecul acestuia consta in alaturarea culorilor pastelate cu verdele crud al plantelor ce impodobesc perfect buchetul, dar si de funda fermecatoare ce tine toate florile legate, tot in culoarea roz.

Combinatia de bujori si trandafiri va incanta? Atunci cu siguranta o sa va placa un Buchet De Mireasa “Elyse”, in diferite nuante de roz si mov. Este un buchet cu personalitate, un buchet care va incanta orice privire.

Iar daca vreti ceva cu adevarat special, va recomandam un Buchet De Mireasa “Provax”, buchet in care floarea ,,vedeta” este protea roz. Este un buchet de mireasa cu adevarat special, diferit de clasicele buchete in care predomina bujorii si trandafirii, un buchet potrivit unei mirese neconformiste.

Speram ca v-au placut recomandarile noastre si ca o sa va inspire in alegerea buchetului perfect pentru voi!

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă