19.9 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăLifestyleTop 5 joburi pentru timpul liber

Top 5 joburi pentru timpul liber

Top 5 joburi pentru timpul liber

Dacă simți că ai prea mult timp liber, n-ar fi rău să iei în calcul și un al doilea job, pe lângă cel pe care îl practici deja. Timpul tău liber se poate transforma într-o modalitate de a genera venituri suplimentare și totdată de a acumula experiență în divers domenii de activitate sau de a cunoaște oameni noi. Vrei să câștigi mai bine în doar câteva ore de lucru în plus? Selectează unul dintre cele 5 joburi pe care ți le propunem în lista de mai jos!

 

1. Animator la petreceri
Cei mai mulți dintre noi dispunem de timp liber doar în week-end. Chiar și așa, există foarte multe soluții de a ne rotunji veniturile. Printre acestea se numără și jobul de animator la petreceri pentru copii, o muncă ce te va încărca cu energia micuților și te va face, de fiecare dată, să retrăiești cea mai frumoasă perioadă a vieții – copilăria! Un alt aspect avantajos pentru tine este că poți onora evenimentele în funcție de disponibilitatea pe care o ai, deci nu va fi cazul să îți faci griji în privința programului.

 

2. Ospătar

Ospătăria este unul dintre cele mai bine plătite joburi, chiar dacă acest beneficiu nu se reflectă neapărat în veniturile salariale, ci mai degrabă în tips-uri. În funcție de localul în care vei fi angajat, dar și de experiența pe care o ai poți câștiga sume importante. În plus, ai posibilitatea de a practica această meserie nu cu normă întreagă, ci doar în funcție de programul tău. Există foarte multe firme care caută ospătari pentru evenimente, în weekend-uri.

 

3. Model online

Printre joburile flexibile, pe care le poți face în funcție de timpul liber pe care îl ai la dispoziție se numără și cel de model online. Poți practica acest job într-un studio de videochat în București, iar avantajele sunt numeroase. Modelele de videochat ajung să înregistreze încasări lunare de mii de ore, doar socializând cu membrii de pe site-urile de nișă. În acest domeniu ai posibilitatea de a-ți crea propriul program de lucru, astfel încât jobul de model online reprezintă o alternativă ideală pentru oricine își dorește să își rotunjească veniturile în timpul liber.

 

4. Content Manager

”Content Manager” – o titulatură care a căpătat popularitate odată cu dezvoltarea mediului online și care desemnează un job foarte plăcut, mai ales pentru pasionații de tehnologie și de Internet. Concret, treaba unui content manager este să realizeze texte promoționale cât mai atractive pentru diverse companii care sunt vizibile în mediul virtual. Un mare beneficiu al acestui job este că poate fi practicat și în regim remote, așa că pentru a câștiga bani în această modalitate nu este nevoie nici măcăr să ieși din casă!

 

5. Operator telefonic

Îți place să vorbești la telefon, mai degrabă decât să tastezi mesaje? Atunci jobul de operator telefonic ți se va potrivi precum o mănușă! În funcție de compania angajatoare, fișa postului poate să difere, așa că vei găsi oferte variate, din punct de vedere al cerințelor, dar și al beneficiilor. De exemplu, dacă limba în care vor avea loc discuțiile este engleza, rusa, germana iar tu te poți descurca să porți conversațiile fluent, avantajele finanaciare prin care vei fi recompensat vor fi destul de importante.

 

Cele mai citite

Céline Dion, primul interviu acordat după diagnosticarea cu sindromul persoanei rigide. “De ce eu? Cum s-a întâmplat asta? Ce am făcut eu? E vina...

Într-un interviu sincer și emoționant acordat recent revistei Vogue France, celebra artistă de origine canadiană Céline Dion a vorbit deschis despre lupta sa cu...

O țară din Asia face o ofertă mai bună decât țările UE. Coreea de Sud vrea să producă mașini blindate în România

Coreea de Sud, unul dintre aliații Statelor Unite, vrea să-și dezvolte o relație economică și militară specială cu România, oferindu-se să producă, în România,...

Protejarea pădurilor din Ilfov este piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov

Înscrisă ca amendamente la noul Cod Silvic, protejarea pădurilor din Ilfov împotriva exploatărilor comerciale, piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov, a fost...
Ultima oră
Pe aceeași temă