15 C
București
duminică, 17 martie 2024
AcasăLifestyleTop Saloane.ro - Topul celor mai bune Saloane de înfrumusețare - Beauty...

Top Saloane.ro – Topul celor mai bune Saloane de înfrumusețare – Beauty Salon

Am realizat pentru tine o recenzie a tuturor site-urilor si portalurilor web care prezinta saloane de infrumusetare si avem un castigator desemnat de câteva reprezentante ale României la Miss Model of the World : Top Saloane.ro

Click aici: www.topsaloane.ro

• Saloanele si clinicile de estetică sunt împărțite pe sectoare sau pe orașe.

Portalul web Top Saloane.ro este ușor de utiliza , găsiți imediat salonul preferat si stilistul îndrăgit în funcție de zona unde locuiți sau unde lucrati.Te invit într-o lume exclusivistă a frumuseții, elegantei si profesionalismului. Recomandare: Lucian Busuioc(foto)Artist Salon sect 1.

• Știu problemele si temerile tale. Am făcut research pentru tine ,știu problemele cu care te confrunți si cum le poți rezolva. Găsești mai jos soluții practice la problemele tale.

• Citește comentariile clientelor înainte de a alege un salon.

Ceea ce mi-a plăcut foarte mult la acest site fată de alte site-uri ,este faptul că fiecare salon are un link direct către pagina de Facebook a salonului. Aici poți citi chiar tu comentariile reale ale clientilor,nu comentarii,, postate”. Aici Top Saloane.ro s-a diferențiat clar la punctaj fata de alte site-uri si portaluri de frumusețe.

• Vezi galeria foto a hairstylistului ales.

Un alt lucru care mi-a plăcut la acest site, este faptul că am putut să văd coafurile si tunsorile realizate de către hairstylistii prezentați ,pe pagina lor de Facebook, Instagram sau pe site. Fotografiile sunt realizate în salon ceea ce aduce încredere si siguranță in experiența profesioniștilor.
• Recomandare: Cristi Pascu Exclusive-sector 1

 

• Beneficii: Bucle seducătoare ce rezista până la 6 zile,make-up-ul radiant de frumusețe strălucitoare îți va evidenția ochii plini de mister, piele vizibil hidratată si luminoasă, întinerită, corp suplu ,tonifiat si bine întreținut.

• Ai o tunsoare nereușită? Vino ! Trendsetteri în coafuri si tunsori moderne
Găsești soluții la problemele părului ,coafuri extravagante, avangardiste, cocuri fantezie, tunsori vintage, stiluri diferite, coafuri de epocă pentru nostalgici si iubitori de vintage, coafuri sălbatice, moderne, inovații tehnice in forme inspirate arhitectural, tehnici de colorare noi, cu forme geometrice, colorare monocromatica sau în straturi graduale, efecte prismatice, culori îndrăznețe, tunsoarea bob A-line reinventată cu stratificare inversă si păr drapat ,buzz haircut ,nonconformism si îndrăzneală, efecte de ombre.
   
• Make-up de vedetă – Alexandru Abagiu cel mai cunoscut make-up artist roman , a realizat peste 15.000 de machiaje pentru Lancome si alte branduri celebre. Îl găsiți în saloanele Beauty District. Trusa lui de make- up cântărește 15 kilograme pentru ca tu să fii cea mai frumoasa.

• Vrei gene extraordinare? Te așteptăm la Creative Lash pentru efecte multidimensionale si volum triplu.

• Corectarea unghiilor deformate si încarnate. Tehnica cu spange sau metoda Arkada unica in lume este realizata de Nagy Elisabeta expert podolog.

• Repararea părului cu noua tehnologie ProFiber. ProFiber este primul tratament L”Oreal Professionnel de lunga durata ce poate fi reactivat la nesfârsit.Este rezultatul a peste șapte ani de cercetări. Tratamentul e disponibil în saloanele Beauty District.

• Ai o dermopigmentare sau un pensat nereușit? Vino la retuș.
Maria Pauna Academy realizează corectarea sau ștergerea pigmentului unui machiaj semipermanent vechi sau nereușit. În cazul in care ai fost pensată greșit iar sprâncenele nu sunt echilibrate, apelează la stilizarea cu încapsulare. Ai încercat un permanent de gene cu silicon?

• Coafuri de nunta pentru mirese fericite. Anca, prietena mea, avea sâmbătă nunta si coafeza ei a anunțat-o la ora 9 că nu poate ajunge la salon. Distrusă, m-a sunat si m-a întrebat ce să facă, iar eu am sfătuit-o să intre pe site si să aleagă alt salon după ce se uită la fotografiile din galeriile foto. Așa nunta ei a fost fără amintiri neplăcute.

• Saloanele au fost testate. Ai încredere în profesioniștii recomandați. Saloanele prezentate au fost testate. La unele saloane există recomandări scrise cu numele stilistului recomandat.

• Te vei simți răsfățată si relaxată. Te vei simți fericită si relaxată că ai ales sfatul unor profesioniști. În saloanele recomandate vei găsi o atmosferă de poveste în care tu ești prințesa răsfățată si în atenția tuturor specialistilor.Toti se vor purta cu tine ca si cu un bebeluș ce are nevoie de atenție specială.

• Vrei o schimbare mică dar eficientă si rapidă? Fă-ti breton! Fă-ti un breton ondulat sau din șuvițe. Efort minim, schimbare radicala a fizionomiei fetei. Poți realiza un breton din câteva șuvițe de păr cu efect messy, cameleonic sau poți alege un breton ondulat sau cret,un breton drept sau un breton lung. Cu un simplu breton te simți iar bine în pielea ta. O femeie este atrăgătoare atunci când este sigură pe ea.

• Clinici de înfrumusețare ,slăbire si remodelare corporala cu tratamente high-tech. Rezultate vizibile de la prima ședința . La Noblezza ai tratamentele Hydrafacial si Intraceuticals ce fac minuni reale cu tenul tău. Descoperă un loc magic unde aspectul pielii va fi întinerit. Aici te bucuri de atenție specială.

Imaginează-ti că aceste tratamente au fost testate si la Hollywood de Madonna, la Paris si Londra în cele mai bune saloane si clinici de frumusețe. Regine si prințese au testat aceste tratamente înaintea ta. Avem si noi suficiente cliente sofisticate care apreciază profesionalismul. Sunt sigură că vei fi încântată. Epilare definitivă cu dioda laser ,Mezoterapie, Crio facial, Viva Lifting, Venus Viva- vergeturi, Vela Shape 3, Criosaună.

 

 

 

Cele mai citite

Ultima zi de alegeri prezidențiale în Rusia. Pentru a masca absenteismul, propaganda Kremlinului anunță că rușii au votat online

Duminică dimineață, la începutul zilei a treia (ultima) de alegeri prezidențiale în Rusia, prezența fizică la urne depășea cu puțin 50 la sută din...

Rusia – Ucraina, ziua 732. Chestiunea apartenenței peninsulei Crimeea este tranșată, este a Rusiei, susține Lavrov

Chestiunea apartenenței peninsulei Crimeea este definitiv închisă, ea este a Rusiei, a declarat ministrul de Externe al Rusiei, Serghei Lavrov. Ministrul Lavrov a făcut această...

Ultima zi de alegeri prezidențiale în Rusia. Pentru a masca absenteismul, propaganda Kremlinului anunță că rușii au votat online

Duminică dimineață, la începutul zilei a treia (ultima) de alegeri prezidențiale în Rusia, prezența fizică la urne depășea cu puțin 50 la sută din...
Ultima oră
Pe aceeași temă