6.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăLifestyleTopul celor mai bune seriale de animație

Topul celor mai bune seriale de animație

Iată cum arată topul celor mai bune seriale de animație:

1. The Simpsons – Lansat în decembrie 1989, The Simpsons nu este doar unul dintre cele mai bune seriale de animație din istorie, ci și unul dintre cele mai longevive. Sitcomul animat creat de Matt Groening a atras milioane de fani din întreaga lume, interesați de aventurile lui Homer, Marge, Bart, Lisa și Maggie. The Simpsons atrage în mod deosebit deoarece ironizează situații din cultura sau societatea americană, dar și din viața de zi cu zi. În 2017 a apărut inclusiv The Simpsons Movie, care a avut încasări de peste 535 de milioane de dolari, la un buget de 75 de milioane de dolari.

2. American Dad! – Apărut în 2005, American Dad! a ajuns deja la 17 sezoane, iar cei de la TBS au decis să prelungească pentru încă două sezoane. American Dad! a avut un succes încă din strat, motiv pentru care a și fost nominalizat pentru câștigarea premiilor Emmy. Sitcomul animat prezintă povestea familiei Smith, care locuiește în Langley Falls, Virginia. Umorul este la el acasă în American Dad!, acesta fiind și motivul pentru care sitcomul are atât de mulți fani. Tricourile cu American Dad! se vând în continuare foarte bine, se discută intens și despre realizarea unui film de cinema, iar din 2017 compania Playtech a creat un joc special cu acest nume, disponibil in varianta gratis aici. Slotul American Dad! le oferă fanilor o experiență aparte, deoarece îi introduce în atmosfera serialului, având în vedere că personajele sunt simboluri în acest joc.

3. South Park – Lansat în 1997, South Park impresionează prin umorul său inedit. A ajuns deja la 23 de sezoane, iar multe dintre fazele amuzante petrecute în South Park au devenit viral și pe Internet. Sitcomul urmărește povestea a patru băieți – Stan Marsh, Kyle Broflovski, Eric Cartman și Kenny McCormick, iar umorul este unul aparte, dar chiar și așa a reușit să aibă foarte mulți fani. South Park a primit numeroase premii, inclusiv 4 Primetime Emmy Awards, dar și un Peabody Awards. De asemenea, în 1999 a apărut și filmul de cinema South Park: Bigger, Longer & Uncut, care a fost un succes comercial și a primit inclusiv o nominalizare la Premiile Oscar. În 2013, TV Guide a inclus South Park în topul celor mai bune desene animate TV din toate timpurile, fiind și foarte amuzant.

4. Family Guy – A fost lansat în 1999 și a ajuns deja la 19 sezoane. Family Guy prezintă viața familiei Griffins, din care fac parte părinții Peter și Lois, împreună cu copii Meg, Chris și Stewie plus câinele Brian. Acțiunea are loc în orașul ficțional Quahog din Rhode Island și este însoțită de mult umor negru. Family Guy este și unul dintre cele mai premiate seriale. A câștigat nu mai puțin de 9 premii Emmy, dar a avut performanțe similare și la celelalte gale de profil. De asemenea, ocupă locul 9 în topul celor mai bune animații din istorie, realizat de TV Guide.

5. Rick and Morty – Acest sitcom a apărut în 2013 și are la bază povestea din filmul Înapoi în Viitor. De altfel, sitcomul urmărește aventurile omului de știință nebun Rick Sanchez și a nepotului acestuia, Morty Smith. Cei doi își împart timpul între viața obișnuită și adventurile interdimensionale. În iulie 2020, Rick and Morty a fost preungit pentru cel de-al 5-lea sezon, dar producătorii au planuri pe termen lung cu el. Sezonul 5 din Rick and Morty este așteptat să apară la mijlocul anului 2021.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă