15.3 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăLifestyleTradiția bradului crescut în ghiveci la Floria.ro continuă și în 2017

Tradiția bradului crescut în ghiveci la Floria.ro continuă și în 2017

 

Dacă am putea să revedem, undeva în natură, brazii copilăriei noastre ar trezi amintiri și emoții intense. Pe de altă parte, bucuria împodobirii bradului și satisfacția din ajun la vederea cadourilor sub el sunt momente transmise din generație în generație.

Prin alegerea unui brad natural crescut în ghiveci, pot fi redescoperite amintiri magice de fiecare dată când brăduțul este revăzut. Acesta poate fi plantat fie aproape de casă, în gradină, fie într-un loc special din natură.

Brazii crescuți în ghiveci sunt o alegere ecologică și se integrează perfect în trendul eco din ce in ce mai popular de câțiva ani încoace. Copiii, însă nu doar ei, adoră experiența de a planta bradul de Crăciun și de a-l redescoperi câteva luni sau câțiva ani mai tarziu.

Floria.ro comercializează exclusiv brazi crecuți în ghiveci, din soiul Picea Omorika, cea mai bună calitate de pe piață. Este un soi de brad rezistent, cu crengi dese și simetrice, apreciat în toată lumea și considerat unul dintre brazii favoriți de Crăciun. Aceștia au șanse de aproape 100% să supraviețuiască atunci când sunt replantați în natură, în condiții prielnice.

Perioada ideală de replantare este primăvara, lunile aprilie -mai. Până la momentul plantării, bradul trebuie aclimatizat. Acesta nu trebuie scos direct afară, ci se depozitează, pentru o perioadă, într-un garaj sau un alt loc ferit de caldură, dar și de frig, pentru ca tranziția să se facă treptat.

Și anul acesta, Floria.ro asigură spațiul pentru replantarea bradului într-un mediu propice atunci când vin zilele călduroase. Cei care nu dispun de un loc în care să planteze bradul pot apela la Serviciul de Replantare.

Livrarea brazilor este gratuită, începând cu data de 5 decembrie, în ziua aleasă de fiecare. Produsul este disponibil pentru comandă în toată țara.

 

 

Cele mai citite

Piedone, la depunerea candidaturii pentru Primăria Capitalei: „Voi câștiga alegerile cu 42%”

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, și-a depus astăzi candidatura pentru Primăria Municipiului Bucureşti și a declarat că va câștiga alegerile cu 42%.„Se pare...

Lion Capital și Bursa Română de Mărfuri inventează motive pentru a nu plăti dividende. Acționarii societăților controlate de Bogdan Drăgoi și Gabriel Purice, nemulțumiți

Numeroși acționari ai Lion Capital, fosta SIF Banat-Crișana, sunt nemulțumiți că societatea condusă de fostul ministru de finanțe Bogdan Drăgoi nu plătește dividende. O...

Piedone, la depunerea candidaturii pentru Primăria Capitalei: „Voi câștiga alegerile cu 42%”

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, și-a depus astăzi candidatura pentru Primăria Municipiului Bucureşti și a declarat că va câștiga alegerile cu 42%.„Se pare...
Ultima oră
Pe aceeași temă