Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Trump respinge criticile la adresa fiicei sale, Ivanka

Trump respinge criticile la adresa fiicei sale, Ivanka

Preşedintele american Donald Trump a respins criticile la adresa fiicei sale, Ivanka Trump, care este şi consilier prezidenţial, în legătură cu folosirea unui cont privat de e-mail în activităţi oficiale, potrivit CNN.

Rl online 0 comentarii

"Pentru o perioadă scurtă de timp, Ivanka a făcut schimb de nişte e-mailuri. Nu erau clasificate ca cele ale lui Hillary Clinton. Nu au fost şterse ca cele ale lui Hillary Clinton ... Nu a făcut nimic pentru a ascunde e-mailurile", a declarat Trump.

Preşedintele a adăugat că situaţia fiicei sale este "complet diferită" de cea a lui Hillary Clinton, şi este o "ştire falsă".

În timpul campaniei electorale din 2016, Donald Trump a criticat-o dur pe Hillary Clinton, contracandidata sa în scrutinul prezidenţial, pentru utilizarea de e-mailuri private în activităţi oficiale în perioada cât aceasta a ocupat funcţia de secretar de Stat.

Comisia pentru Control din Camera Reprezentanţilor va ancheta acest caz după ce democraţii vor deveni majoritari începând din luna ianuarie, au declarat reprezentanţi ai congresmanului democrat Elijah Cummings.

De asemenea, actualul lider al acestei comisii, republicanul Trey Gowdy, a solicitat Casei Albe să furnizeze documente şi informaţii în legătură cu folosirea de către Ivanka Trump a unui cont privat de e-mail în activităţi oficiale.

Ivanka Trump, fiica preşedintelui SUA şi consilier prezidenţial, a folosit anul trecut un cont privat de e-mail în activităţi oficiale, trimiţând sute de e-mailuri către oficiali de la Casa Albă sau asistenţii ei, a relatat luni cotidianul The Washington Post.

În cazul în care se confirmă informaţiile vehiculate de presă, Ivanka Trump ar putea fi acuzată de încălcarea reglementărilor din SUA privind registrele publice.

Comentarii

loading...