16.8 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăLifestyleTrump s-a întâlnit cu CEO-ul Twitter, Jack Dorsey

Trump s-a întâlnit cu CEO-ul Twitter, Jack Dorsey

Întâlnirea a fost confirmată de Trump, care a postat o fotografie pe Twitter.

„Au fost discutate multe subiecte despre platformă şi despre reţelele sociale în general. Sunt nerăbdător să menţinem cu dialog deschis”, a scris Trump.

Într-un comunicat, un purtător de cuvânt al Twitter a afirmat: „Jack a avut o întâlnire constructivă cu preşedintele Statelor Unite astăzi, la invitaţia preşedintelui. Ei au discutat despre angajamentul Twitter de a proteja conversaţiile publice înainte de alegerile americane din 2020 şi eforturile de a răspunde la criza de opioide”.

Trump a venit alături de Dan Scavino, cel care se ocupă de conturile de pe reţelele sociale la Casa Albă. Dorsey a fost însoţit de Vijaya Gadde, şeful Twitter pentru problemele legale, politici şi securitate.

Timp de mai mulţi ani membri importanţi ai Partidului Republican şi personalităţi media de dreapta au acuzat Twitter şi alte reţele sociale de discriminare faţă de utilizatorii conservatori, fără să aducă dovezi în acest sens însă.

Trump a făcut şi el astfel de acuzaţii. Marţi el scrisese că Twitter este o companie „foarte discriminatorie” şi a precizat că nu este tratat bine „ca republican”. Preşedintele a acuzat compania că „înlătură constant oameni”.

„Nu este de mirare că Congresul doreşte să se implice şi ar trebui. Trebuie să existe mai multe companii corecte pentru a putea răspândi informaţii”, a scris Trump.

Cele mai citite

Colliers: Numărul locuinţelor vândute în Bucureşti, în creştere cu 18% în primul trimestru din 2024

Piaţa rezidenţială a început anul 2024 în forţă, cu un prim trimestru încheiat cu o creştere de 18% a numărului tranzacţiilor cu apartamente în...

Clotilde Armand s-a înscris pentru un nou mandat la Primăria Sectorului 1

Clotilde Armand și-a depus, joi, candidatura pentru un nou mandat la Primăria Sectorului 1, din partea Alianței Dreapta Unită, potrivit jurnalul.ro. „Am un mesaj pentru...

Crește cu 50% numărul de muncitori filipinezi așteptați în România anul acesta

În cadrul primei ediții a Săptămânii Prieteniei Filipino-Române organizate de curând în Filipine, de către Departamentul de Muncitori Migranți, din cadrul Guvernului Filipinez, a...
Ultima oră
Pe aceeași temă