Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Trump s-a întâlnit cu CEO-ul Twitter, Jack Dorsey

Trump s-a întâlnit cu CEO-ul Twitter, Jack Dorsey

Preşedintele american Donald Trump s-a întâlnit cu CEO-ul Twitter, Jack Dorsey, marţi, la câteva ore după ce Trump a acuzat compania de „discriminare” faţă de conservatori, anunţă CNN.

Rl online 0 comentarii

Întâlnirea a fost confirmată de Trump, care a postat o fotografie pe Twitter.

„Au fost discutate multe subiecte despre platformă şi despre reţelele sociale în general. Sunt nerăbdător să menţinem cu dialog deschis”, a scris Trump.

Într-un comunicat, un purtător de cuvânt al Twitter a afirmat: „Jack a avut o întâlnire constructivă cu preşedintele Statelor Unite astăzi, la invitaţia preşedintelui. Ei au discutat despre angajamentul Twitter de a proteja conversaţiile publice înainte de alegerile americane din 2020 şi eforturile de a răspunde la criza de opioide”.

Trump a venit alături de Dan Scavino, cel care se ocupă de conturile de pe reţelele sociale la Casa Albă. Dorsey a fost însoţit de Vijaya Gadde, şeful Twitter pentru problemele legale, politici şi securitate.

Timp de mai mulţi ani membri importanţi ai Partidului Republican şi personalităţi media de dreapta au acuzat Twitter şi alte reţele sociale de discriminare faţă de utilizatorii conservatori, fără să aducă dovezi în acest sens însă.

Trump a făcut şi el astfel de acuzaţii. Marţi el scrisese că Twitter este o companie „foarte discriminatorie” şi a precizat că nu este tratat bine „ca republican”. Preşedintele a acuzat compania că „înlătură constant oameni”.

„Nu este de mirare că Congresul doreşte să se implice şi ar trebui. Trebuie să existe mai multe companii corecte pentru a putea răspândi informaţii”, a scris Trump.

Comentarii

loading...