6.7 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăLifestyleUimeste-ti partenerul cu un cadou experienta!

Uimeste-ti partenerul cu un cadou experienta!

Ti se intampla des sa ramai in pana de idei de cadouri pentru partenerul tau de viata sau pentru ceilalti barbati importanti din viata ta? Ei bine, poate e vremea sa te gandesti la cateva idei noi.

Ce cadou special si diferit sa ii oferi tatalui tau anul acesta de ziua lui? Sau de Craciun? Sau ce bucurie sa ii mai faci fratelui tau cu ocazia zilei de nume? Chiar daca stii ca cei dragi tie adora (sau nu!? ) tricourile, camasile sau orice altceva primit de la tine, exista momente in care pur si simplu iti doresti sa uimesti barbatii importanti din viata ta cu un cadou cu adevarat altfel…

Poate crezi ca sotul tau se gandeste la completarea colectiei sale de parfurmuri preferate, sau poate ca stii despre ultimul model de telefon la care viseaza… Insa de ce nu l-ai surprinde anul acesta cu ceva complet neasteptat? Cadourile experienta au devenit rapid un trend popular in materie de cadouri tocmai din acest motiv, pentru ca provoaca oamenilor sentimente si trairi speciale si ne face sa depasim cararea atat de batatorita a cadourilor practice si din ce in ce mai scumpe.

Daca iti doresti ca anul acesta sa duci la un alt nivel cadourile pe care le oferi, citeste in cele ce urmeaza cate ceva despre cadourile sub forma de experiente, pe care le poti oferi barbatilor. Poti fi sigura ca vei lasa o impresie incredibila atunci cand vei alege unul dintre aceste cadouri pentru el, fie ca vorbim despre experiente romantice, pline de adrenalina sau invelite in mister.

CURSURI DE ZBOR

 

 

Nici macar nu iti poti imagina adrenalina si euforia pe care o va simti iubitorul de aviatie din viata ta atunci cand ii vei face cadou o lectie de zbor. Exista o multime de locuri care iti vor permite sa platesti in avans, in asa fel incat destinatarului cadoului tau nu ii ramane decat sa aleaga o data care sa ii convina. Daca si-a dorit mereu sa fie la mansa, poti fi sigura ca va adora o experienta in cadrul careia sa invete sa zboare.

ESCAPE ROOM

 

 

Gaseste indicii pentru a rezolva enigma, iesi din casa inainte ca ucigasii sa te gaseasca, preia controlul asupra rachetei nucleare inainte ca aceasta sa provoace sfarsitul lumii! Escape room-urile sunt un moment excelent pentru a reuni toata familia sau gasca de prieteni pentru o experienta mai multe decat placuta.

LECTII DE GATIT

  

Pentru barbatii implicati si indemanatici care vor sa isi largeasca aria de preocupari si de pregatire, lectiile de gatit sunt extreme de distractive. II poti face cadou iubitului tau pasionat de gatit un workshop pentru a-si imbunatati aptitudinile de taiere de legume sau de carne, sau pentru a invata cum sa serveasca stridiile.
Exista din ce in ce mai multe locuri in care iubitorii de mancare au sansa de a gati alaturi de chefi renumiti.

IESIRI DE WEEKEND LA SKI

 

Daca sotul sau iubitul tau adora sa schieze, o iesire de weekend la schi este un cadou experienta perfect. Va avea parte de distractie pe partie si, in plus, puteti incheia fiecare seara in fata unui foc placut. Astfel, va veti bucura de timp de calitate petrecut impreuna, intr-o escapada placuta si romantica.

CURSURI DE GOLF

  

Fie ca e incepator in domeniu, fie ca vrea sa isi perfectioneze aptitudinile, cursurile de golf reprezinta un cadou excelent. Multe terenuri de golf ofera cursuri private in cadrul carora cei interesati pot invata tehnici si strategii noi, pe care numai profesionistii le stiu. Ajuta-ti partenerul sau tatal sa-si imbunatateasca stilul de joc, sa loveasca de la distanta mai mare sau sa invete regulile jocului.

EXPERIENTE AUTO

 

Vrei sa-i oferi sotului sau iubitului tau o experienta extrema? Ei bine, ii poti oferi oportunitatea de a coduce o masina cu multi cai putere pe piste special amenajate in diverse orase. Va fi poate una dintre putinele ocazii in care va reusi sa scape fara puncte de penalizare pentru depasirea vitezei legale! In plus, va putea conduce masini impresionante, pe care poate ca nu va mai avea niciodata in viata sansa de a le conduce si va putea fi, macar pentru o ora sau doua, soferul de curse din visele copilariei sale.

UN TUR DE PODGORIE

 

Vorbim despre o zi perfecta pentru barbatul pasionat de vinuri din viata ta. Este mai mult decat o degustare de vinuri, ajungand chiar la rangul de experienta de prima clasa. Tururile de podgorie sunt oferite in multe podgorii din Romania. Alege pentru cadoul tau una full-service, in care sa aiba parte de un rasfat adevarat, cu un itinerariu personal bine planificat, activitati autohtone si mancaruri apetisante, in functie de specificul zonei in care mergi.

 

Stim ca alegerea unui cadou este uneori dificila, insa daca doresti o sursa de inspiratie, noi iti recomandam sa incerci cadourile experienta oferite de cadouriperfecte.ro. Pe langa sutele de experiente disponibile online, ai marele avantaj ca nu mai trebuie sa alergi prin mall-uri, iar cadoul poate ajunge la tine in cateva minute.  

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă