18.8 C
București
miercuri, 17 aprilie 2024
AcasăLifestyleUn bărbat a fost arestat pentru că a ameninţat repetat postul CNN

Un bărbat a fost arestat pentru că a ameninţat repetat postul CNN

Benjamin Matthews, în vârstă de 39 de ani, a fost acuzat de ameninţări teroriste la adresa postului de televiziune între 31 octombrie şi 2 noiembrie, potrivit KFSM-TV din Fort Smith, Arkansas. Acesta a fost arestat în urma unei plângeri făcute la Poliţia din Atlanta, sediul CNN. 

Matthews este acuzat că a dat mai mult de 40 de telefoane la CNN, ameninţând cu vătămarea corporală şi atentat la viaţa unui jurnalist CNN, potrivit KSFM. El este reţinut la Centrul de Detenţie din Baxter pe o cauţiune de 15.000 de dolari. 

CNN nu a vrut să comenteze cu privire la arestare. 

Cazul Matthews se adaugă turbulenţelor din jurul postului CNN într-un moment în care ameninţările sunt sporite la adresa organizaţiilor de media. 

Luna trecută, CNN a fost una dintre ţintele a cel puţin 14 bombe artizanale, pe care le-ar fi trimis un bărbat din Florida, Cesar Sayoc, către democraţi importanţi şi critici la adresa preşedintelui Donald Trump. Sayoc a fost pus sub acuzare la nivel federal pentru cinci infracţiuni şi este reţinut fără cauţiune în Manhattan. 

Miercuri, reporterul CNN la Casa Albă Jim Acosta a fost implicat într-un schimb de replici cu preşedintele Trump în timpul unei conferinţe de presă, situaţie care i-a adus revocarea acreditării. Această acţiune a stârnit îndignare printre jurnalişti şi alte organizaţii. 

Cele mai citite

România, a doua cea mai mare creștere a intenției de vot la europarlamentare

România a înregistrat a doua cea mai mare creştere a intenţiei de vot la alegerile europene din acest an faţă de 2019, după Cehia,...

Ucraina a conceput un submarin electric ce va putea lansa torpile

Inginerii ucraineni dezvoltă un nou submarin care poate lansa torpile, potrivit Kyiv Post, conform monitorulapararii.ro. Ambarcaţiunea, cunoscută sub numele de „Kronos", a fost testată cu...

Introducere în lumea lansetelor feeder

Pescuitul la feeder a devenit una dintre cele mai apreciate tehnici de pescuit în rândul pescarilor profesioniști și amatori din România. Atracția pentru această...
Ultima oră
Pe aceeași temă