Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Un bărbat a fost arestat pentru că a ameninţat repetat postul CNN

Un bărbat a fost arestat pentru că a ameninţat repetat postul CNN

Un bărbat din Arkansas a fost arestat pentru ameninţări repetate la adresa CNN, potrivit mass-media locale, scrie Variety.

Rl online 0 comentarii

Benjamin Matthews, în vârstă de 39 de ani, a fost acuzat de ameninţări teroriste la adresa postului de televiziune între 31 octombrie şi 2 noiembrie, potrivit KFSM-TV din Fort Smith, Arkansas. Acesta a fost arestat în urma unei plângeri făcute la Poliţia din Atlanta, sediul CNN. 

Matthews este acuzat că a dat mai mult de 40 de telefoane la CNN, ameninţând cu vătămarea corporală şi atentat la viaţa unui jurnalist CNN, potrivit KSFM. El este reţinut la Centrul de Detenţie din Baxter pe o cauţiune de 15.000 de dolari. 

CNN nu a vrut să comenteze cu privire la arestare. 

Cazul Matthews se adaugă turbulenţelor din jurul postului CNN într-un moment în care ameninţările sunt sporite la adresa organizaţiilor de media. 

Luna trecută, CNN a fost una dintre ţintele a cel puţin 14 bombe artizanale, pe care le-ar fi trimis un bărbat din Florida, Cesar Sayoc, către democraţi importanţi şi critici la adresa preşedintelui Donald Trump. Sayoc a fost pus sub acuzare la nivel federal pentru cinci infracţiuni şi este reţinut fără cauţiune în Manhattan. 

Miercuri, reporterul CNN la Casa Albă Jim Acosta a fost implicat într-un schimb de replici cu preşedintele Trump în timpul unei conferinţe de presă, situaţie care i-a adus revocarea acreditării. Această acţiune a stârnit îndignare printre jurnalişti şi alte organizaţii. 

Comentarii

loading...