Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Cea mai plăcută activitate în aer liber, din primăvară până toamna, la sfârșit de săptămână sau în zilele libere, este ieșirea la un grătar, cu familia sau prietenii.

Cea mai plăcută activitate în aer liber, din primăvară până toamna, la sfârșit de săptămână sau în zilele libere, este ieșirea la un grătar, cu familia sau prietenii.

Un grătar făcut atent este cel cu condiment

Invitația „Hai la un grătar!” este chiar irezistibilă! De ce? Pentru că, de fapt, nu este vorba doar despre mâncare, ci mai mult despre relaxare și socializare. Despre momente petrecute alături de oameni dragi și despre bună dispoziție

COMUNICAT DE PRESA 0 comentarii

La marginea unei păduri, pe malul unei ape, într-un spațiu special amenajat sau chiar în propria grădină, în oricare dintre aceste locuri e la fel de bine. Totuși, să recunoaștem, ieșirea la un grătar este și despre... ceva bun.

Să fie oare cineva căruia să nu-i placă?! Imposibil! Poate doar să existe preferințe în ceea ce privește tipul de carne, dar numai atât! Și-apoi nu există niciun motiv pentru care să refuzi o friptură la grătar, nici dacă ții regim, nici dacă ești la dietă.

Ghicești ce face grătarul reușit, care este secretul? Ambientul și condimentul! De primul se ocupă mesenii, de al doilea are grijă Vegeta. Așa că și dacă nu ești un maestru bucătar, tot îi vei uimi pe toți cei care se vor înfrupta din bunătățile pe care le pregătești.

Credeai că sarea și piperul sunt suficiente pentru o friptură savuroasă? Nicidecum! Fiecare tip de carne este pus în valoare de o anumită combinație de condimente atent alese, în proporții echilibrate. Carnea de pui, de exemplu, are nevoie de un amestec de curcuma, chimen, coriandru, scorțișoară, chilli, usturoi și sare de mare. Pe scurt, de condimentul Vegeta Natur pentru pui auriu. Și indiferent ce carne preferi, fie că este vorba despre ceafă sau cotlet de porc, pește sau carne de miel, pentru toate există câte un condiment Vegeta Natur numai bun pentru un barbeque ca la carte!

Vegeta Natur condimente pentru carne la grătar este un amestec de condimente naturale, fără aditivi și coloranți alimentari sau conservanți, potrivit pentru fiecare tip de carne. Chiar și pentru legume. Dacă mai rămâne loc și pentru ele pe grătar...

Și dacă ții cu tot dinadinsul să fii regele neîncoronat al grătarului, să dai măsura priceperii și clasei tale, poți trece și la un alt nivel: să marinezi carnea înainte de-a o frige. Cu condimentele lichide pentru marinare Vegeta: Barbeque, picant, cu usturoi, cu bere sau universal, fripturile rămân fragede, suculente și aromate.

 

 

 

Comentarii

loading...