15 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăLifestyleUn tunel din plastic a devenit o mare atracţie turistică

Un tunel din plastic a devenit o mare atracţie turistică

Tunelul din plexiglas, lung de 70 de metri, a fost descris ca o „bucată de artă modernă cu o arhitectură vernaculară” în mai multe review-uri.

Prima dată a fost votat pe TripAdvisor, în 2017, şi de atunci a strâns peste 170 de comentarii, devenind atracţia de top a oraşului.

„Mergi de la parcarea magazinului Sainsbury’s până la Crooklets Road acoperit complet, protejat de ploaie, de vânt, în timp ce poţi admira şi împrejurimile frumoase ale oraşului. Este făcut din 36 de bolţi din metal şi lung de peste 70 de metri. Nu există un alt loc în Bude unde să poţi merge atât de mult în linie dreaptă şi să fii şi acoperit”, este unul dintre review-uri.

O altă persoană a spus: „Nu am fost în Bude anul acesta, iar tunelul este unul din lucrurile care îmi lipsesc cel mai mult. Este ceva dumnezeiesc când plouă (ceea ce se întâmplă des), deşi se aglomerează cu vizitatori şi cărucioare, dar bănuiesc că acesta este preţul succesului”.

Nu toţi sunt de aceeaşi părere. ”Nimic de văzut, este doar un tunel care trece pe lângă Sainsbury’s. Pierdere de timp, nu este cu adevărat o atracţie turistică”, a comentat o persoană care nu a fost impresionată.

The beyond Bude este un website ce vinde cărţi poştale cu mesajul ”Nicăieri în Bude nu poţi merge atât de mult în linie dreaptă şi să fii acoperit”, iar profitul se duce către cei nevoiaşi.

Cele mai citite

Raed Arafat trimite o echipă de experți la Slănic Prahova în urma surpării de teren

Secretarul de stat Raed Arafat, şeful DSU, a precizat joi că o echipă de experţi urmează să ajungă la Slănic Prahova pentru a evalua...

Boeing pierde teren în fața Airbus, dar transportul aerian își revine

După pandemie, sectorul transportului aerian a revenit în forță, iar Consiliul Internațional al Aeroporturilor (ACI) World a prezis că traficul global de pasageri va...

Premierul Poloniei Donald Tusk are pneumonie. Cum îi va fi afectată agenda politică

Premierul polonez Donald Tusk îşi va restrânge apariţiile publice în următoarele zile după ce a fost diagnosticat cu pneumonie, a anunţat joi biroul său...
Ultima oră
Pe aceeași temă