Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Un tunel din plastic a devenit o mare atracţie turistică

Un tunel din plastic a devenit o mare atracţie turistică

Un tunel din plastic ce aparţine de supermarketul Sainsbury's din oraşul Bude a devenit una din cele mai mari atracţii turistice ale zonei, informează lonelyplanet.com.

Rl online 0 comentarii

Tunelul din plexiglas, lung de 70 de metri, a fost descris ca o „bucată de artă modernă cu o arhitectură vernaculară” în mai multe review-uri.

Prima dată a fost votat pe TripAdvisor, în 2017, şi de atunci a strâns peste 170 de comentarii, devenind atracţia de top a oraşului.

„Mergi de la parcarea magazinului Sainsbury's până la Crooklets Road acoperit complet, protejat de ploaie, de vânt, în timp ce poţi admira şi împrejurimile frumoase ale oraşului. Este făcut din 36 de bolţi din metal şi lung de peste 70 de metri. Nu există un alt loc în Bude unde să poţi merge atât de mult în linie dreaptă şi să fii şi acoperit”, este unul dintre review-uri.

O altă persoană a spus: „Nu am fost în Bude anul acesta, iar tunelul este unul din lucrurile care îmi lipsesc cel mai mult. Este ceva dumnezeiesc când plouă (ceea ce se întâmplă des), deşi se aglomerează cu vizitatori şi cărucioare, dar bănuiesc că acesta este preţul succesului”.

Nu toţi sunt de aceeaşi părere. ”Nimic de văzut, este doar un tunel care trece pe lângă Sainsbury's. Pierdere de timp, nu este cu adevărat o atracţie turistică”, a comentat o persoană care nu a fost impresionată.

The beyond Bude este un website ce vinde cărţi poştale cu mesajul ”Nicăieri în Bude nu poţi merge atât de mult în linie dreaptă şi să fii acoperit”, iar profitul se duce către cei nevoiaşi.

Comentarii

loading...