7.8 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăLifestyleUnde se distrează Cristi Borcea și Valentina Pelinel

Unde se distrează Cristi Borcea și Valentina Pelinel

Se pare că Borcea are ochi numai pentru Valentina. De aproape o lună de când s-a întors, el nu s-a văzut nici cu Alina Vidican, dar nici cu Mihaela Borcea.

Acest lucru ar fi supărat-o enorm pe Mihaela Borcea, care în timp ce el era în închisoare a neglijat totul pentru a se ocupa de afacerile lui. Se pare, însă, că Borcea nu are altă prioritate, decât să petreacă timp cu Valentina, căreia i-a oferit deja inelul de logodnă.

De când s-a întors fostul acționar de la Dinamo, cei doi sunt numai în plimbări. Au fost în Turcia, iar acum sunt într-o vacanță de lux în Italia.

Mihaela Borcea nu a vrut să se lase mai prejos. Ea s-a relaxat la piscină cu Sorin Ra, care este șoferul și iubitul ei. Se zvonea de doi ani că cei doi sunt într-o relație, dar fosta soție a lui Borcea nu și-a dorit să și-o asume.

Iată că acum cei doi nu-și mai ascund relația. Sorin a fost cel care a postat o fotografie cu Mihaela, iar aceasta i-a mărturisit în comentarii că îl iubește. Bărbatul i-a răspuns și el pe același ton: „Te iubesc și eu dragostea mea!”.  Surse din preajma celor doi spun că Rap locuieşte deja cu Mihalea în vila ei din Pantelimon şi că pleacă mai mereu în vacanţe de lux, potrivit click.ro.

Cele mai citite

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...
Ultima oră
Pe aceeași temă