15.3 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăLifestyleUrmătorul album al Madonnei, care cuprinde 15 piese noi, va fi lansat...

Următorul album al Madonnei, care cuprinde 15 piese noi, va fi lansat în iunie

Cel de-al 14-lea material de studio al cântăreţei americane va fi lansat după patru ani de la cel mai recent album, „Rebel Heart”.

Videoclipul pentru „Medellin” va fi lansat la MTV în timpul unui program special, pe 24 aprilie.

Albumul este „influenţat, din punct de vedere al creativităţii, de perioada în care Madonna a trăit în Lisabona”, potrivit anunţului citat de Variety, şi este „o colecţie de 15 piese noi care celebrează relaţia Madonnei cu muzica şi cultura latino şi cu alte influenţe”.

Pe acest album, Madonna va cânta în portugheză, spaniolă şi engleză. În afară de Maluma, ea a mai colaborat cu Quavo (Migos), Swae Lee (Rae Sremmurd) şi cântăreaţa braziliană Anitta.

Albumul a fost înregistrat timp de 18 luni în Lisabona, Londra, New York şi Los Angeles.

„Madame X” va fi lansat în versiuni standard şi deluxe. 

Madonna Louise Ciccone, născută pe 16 august 1958, în Bay City (Michigan), este cântăreaţă, actriţă, compozitoare şi producătoare. Primul album, „Madonna”, a apărut în 1983, iar acestuia i-au urmat unele ca „Like a Virgin”, „Like a Prayer”, „Erotica” şi „Ray of Light”. Discurile ai au fost vândute în peste 300 milioane de copii pe plan mondial. Supranumită „Regina muzicii pop”, vedeta a câştigat de-a lungul anilor şapte premii Grammy, 20 MTV Video Music Awards, trei American Music Awards, două Brit Awards, precum şi două Globuri de Aur.

A jucat în mai multe filme, cel mai cunoscut rol al ei fiind cel din pelicula „Evita” (1996). Madonna şi-a făcut debutul regizoral în 2008, cu o comedie pe care a şi scris-o, „Filth and Wisdom”. Ea a mai regizat şi a fost coscenarist al „W.E” (2011). În 2018, va regiza pentru MGM filmul „Taking Flight”, bazat pe viaţa balerinei Michaela DePrince.

Cele mai citite

Orașul Harkov ar fi fost atacat de Rusia cu un nou tip de bombă cu sistem de ghidare

Este posibil ca Rusia să fi utilizat un nou tip de bombă cu sistem de ghidare în atacurile aeriene asupra oraşului Harkov, din nord-estul...

Proiect de pace durabilă

Anulată de două războaie în curs, Ucraina și Gaza, și umbrită de conflicte potențiale, precum cel din jurul Taiwanului, pacea este din nou tematizată....

Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită

Guvernul a decis ca valabilitatea cardurilor de energie să fie prelungită până pe 31 mai, cu încă două luni față de termenul inițial. Aceasta...
Ultima oră
Pe aceeași temă