Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Mihai Diac

Foto: Mihai Diac

USR: E mai riscant în biserică decât la restaurant

Deputatul USR Ionuț Moșteanu a declarat, marți după amiază, că lui i se pare „mai riscant să te duci în interiorul bisericii decât cu familia la restaurant”.

Mihai Diac 0 comentarii

Deputatul USR Ionuț Moșteanu a declarat, marți după amiază, că lui i se pare „mai riscant să te duci în interiorul bisericii decât cu familia la restaurant”. Politicianul USR a comentat, în acest mod, faptul că Guvernul Orban permite, din 17 iunie, accesul credincioșilor în interiorul bisericilor, dar nu permite masa la restaurant.

Pe de altă parte, deputatul Moșteanu a criticat faptul că, în ciuda cererilor USR, Guvernul Orban nu a trimis mai devreme la Parlament proiectul acestei Hotărâri de prelungire a stării de alertă, astfel ca parlamentarii să aibă timp să studieze textul și se gândească dacă o votează sau nu.

Se pare că votul în plenul Parlamentului asupra deciziei Guvernului de prelungire a stării de alertă va avea loc joi, 18 iunie.

Comentarii

loading...